Benvolguts, benvolgudes,

El Vendrell continua avançant a bon ritme cap a una transformació social i urbana que l’any 2022 es va reflectir amb la continuïtat de l’illa de vianants cap al c/ Quatre Fonts i el Pont de França, l’anunci de l’ampliació de l’Hospital comarcal, els primers contractes del parc d’habitatges socials i amb la posada en marxa d’un servei gratuït d’orientació psicològica per a joves.

Aquest 2023 el municipi farà realitat nous avenços com la recent licitació del nou contracte de neteja viària, la propera obertura de l’Oficina del DNI, la tramitació dels projectes de transformació verda del Parc del Botafoc i de l’arranjament de les rieres, la finalització de les obres al c/ Cristina Baixa i la priorització de la mobilitat sostenible amb més quilòmetres de carril bici.

I tots aquests passos endavant els fem sense deixar ningú enrere, essent el Vendrell un dels municipis que destinen més recursos a serveis socials, atenció a la gent gran i la lluita contra l’atur. Seguim avançant per a la majoria.

 

Kenneth Martínez Molina
Alcalde del Vendrell

Ajuntament

©2019 Ajuntament del Vendrell