10 13 Procés participatiuwAquest passat dissabte 13 d’octubre es va iniciar el procés participatiu del projecte FEDER per definir els usos de l’edifici Tabaris així com el disseny i les característiques de la nova urbanització del centre de Coma-ruga. En concret, el tret de sortida es va donar amb una jornada informativa que va comptar amb la participació d’unes 125 persones i diverses activitats.

 

10 15 desembocadura riera bisbal victor merencio webA causa de les fortes pluges de la nit passada, s’ha produït el trencament d’una de les canonades que subministra aigua al nucli del Vendrell. S’han dut a terme tota un sèrie de maniobres per restablir el subministrament a tota la xarxa i durant el matí ha anat tornant l’aigua a tot arreu, excepte al Polígon La Cometa on s’anirà omplint el dipòsit que disposen mitjançant cubes d’aigua. Aigües de Tomoví està fent una valoració dels danys per tal de poder fer la reparació de la canonada trencada i restablir el funcionament normal al més aviat possible.

 

A causa de les fortes pluges d’aquesta nit, s'ha trencat una de les canonades que subministra aigua al nucli del Vendrell.

10 10 conferencia fabra webAmb motiu de celebrar-se els 150 anys del naixement del Pompeu Fabra i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya va declarar aquest 2018 l’Any Pompeu Fabra, amb l’objectiu de difondre la figura i l’obra d’aquest personatge essencial de la cultura catalana.

 

10 08 Segon premiwEl passat divendres 5 d’octubre va tenir lloc, a la sala d’exposicions la Fusteria del Vendrell, el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de les obres presentades al XX Concurs de Fotografia “Rellotges amb història de la comarca del Baix Penedès”, organitzat pel Museu Arqueològic del Vendrell i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell.

10 08 03 Música de gralleswLa programació del Temporada tardor continua aquest divendres, en clau de música tradicional. L’Auditori del Tívoli acollirà el 12 d’octubre el concert 'Música de gralles' en homenatge a Jaume Vidal i Vidal, en el centenari del seu naixement. L'audició estarà protagonitzada pels grups vendrellencs Les Gralles del Baix Penedès, Tocats de canya, Els Mosquits i Els Aixarts.

logo pindoles salut jpg 1491044665wDurant el mes d’octubre, la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell programarà diverses activitats emmarcades dins del projecte “Píndoles de salut”. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de la Central de Biblioteques de Tarragona, destinada a les biblioteques de la seva demarcació.

10 05 Bullying AbsentismewEl regidor d’Educació i Joventut, Kenneth Martínez, va fer balanç ahir del funcionament dels darrers mesos dels dos principals recursos que des de la regidoria s’ofereixen als joves del municipi com a acompanyament i orientació educatius: d’una banda, l’Espai Jove de Salut, i de l’altra, el servei de prevenció de l’absentisme. Uns serveis, que segons Martínez, complementen la tasca que es fa a les escoles i instituts i també des de les famílies.

El dilluns 8 d'octubre, de 10 a 13 h, per treballs de reparació i millora de la xarxa, es realitzaran talls de subministrament als carrers Isidre Nonell, Ricard Orpisso, Josep Mompou, Ramon Cases i Carbó, Francesc Galí i Hermen Anglada Camarasa de l'Oasis.

10 03 rp museuCAT webL’Oficina de Català del Vendrell del Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell han preparat l’activitat MUSEUCAT, que té com a objectiu que els alumnes dels cursos de català per a adults practiquin la llengua mentre coneixen el patrimoni cultural del municipi.

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48