08 17 minut silenci 17A webAmb motiu del primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 i 18 d'agost de 2017, l’Ajuntament del Vendrell ha convocat un minut de silenci, que ha tingut lloc avui divendres 17 d’agost, a les 12h, a la Plaça Vella.

08 17 les madrigueres pont webEl projecte que dóna continuïtat a la passarel·la de les Madrigueres ha estat adjudicat per a la seva execució a l’empresa Inbloc Manteniments SL per un import de 47.188,14 euros, IVA inclòs. Es preveu que els treballs comencin entre el final d’agost i el principi de setembre, amb un termini d’execució de 2 mesos.

 

ajuntament webAmb motiu del primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 i 18 d'agost de 2017, l’Ajuntament del Vendrell convoca un minut de silenci el proper divendres 17 d’agost, a les 12h, a la Plaça Vella.

08 14 December QuintetwDiumenge a la tarda l'Auditori Pau Casals s’obre al públic familiar de la mà de December Quintet.

Vet aquí un concert de jazz aparentment convencional: cinc músics entren en escena, saluden, ocupen els seus llocs i es preparen per començar... En aquest moment sona una veu en off.

03 Artem TriowL'Auditori Pau Casals continua la seva programació d'estiu amb un concert a càrrec d'Artem Trio aquest proper dissabte 18 d’agost. Amb seu als Països Baixos, aquesta formació es va originar l’any 2015 com a grup format al Conservatori de Rotterdam, Codarts.

08 10 Joana Gomila Folk SouvenirwJoana Gomila Folk Souvenir portarà, el proper dimecres dia 15 d’agost, la música popular de Ses Illes al cicle estiuenc 'Música a la Vila'. Aquest concert convidarà a viatjar pels ecos i les ressonàncies de la música popular de Mallorca partint de tonades populars i teixint sonoritats salvatges i delicades que s’entremesclen amb samples de pagesos, nins, padrines, paisatges...

08 09 Mobles Plaça pessebrewLa Regidoria de Gestió de Residus ha intensificat aquests dies la campanya informativa per evitar els nombrosos casos d’abandonament de mobles i andròmines diverses a la via pública sense avís previ per a la seva recollida.

08 09 imatge pinturawLa Regidoria de Cultura ha donat a conèixer les obres seleccionades per participar en el Concurs de pintura del Vendrell 2018, un certamen que pretén fomentar l’exercici de les arts plàstiques amb el municipi del Vendrell com a motiu principal. En total, al certamen s’han presentat 33 obres, de les quals el jurat n’ha escollit 11.

08 08 Filirun2wAquest matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, s’ha presentat la 6a edició de la Filirun, la carrera de muntanya seminocturna del Vendrell que enguany tindrà lloc el dissabte 25 d’agost.

Campanyes trànsitwEl cos de la Policia local del Vendrell durà a terme fins el proper diumenge una campanya de control de la velocitat. Per tal d’assegurar que es compleix la velocitat màxima permesa al nucli urbà i que els conductors adeqüen la velocitat a les circumstàncies i als senyals de cada via, s’efectuaran de forma aleatòria controls de velocitat a diferents carrers de l’interior de la població com a tot el terme municipal.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48