04 10 rp Setmana Santa webDins de la Setmana Santa del Vendrell hi ha tres esdeveniments públics amb una gran concurrència, que són la benedicció de Rams, que tindrà lloc el diumenge 14 d’abril, a les 12 h, a la plaça de Francesc Macià, i dues processons.

 

 

04 17 Dani saxo newEl proper dissabte 20 d’abril, a les 20:30 h, a l’Auditori Pau Casals, tindrà lloc un concert inclòs en la programació del Temporada en què el saxo serà el protagonista absolut.

 

 

04 16 Sant Jordi a la Biblioteca imatge webLa Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha organitzat, un any més, un especial programa d’activitats per a celebrar la Diada de Sant Jordi. Tot i que el dia central és el dimarts 23 d’abril, els usuaris trobaran les tradicionals paradetes de novetats bibliogràfiques al vestíbul de la Biblioteca a partir de dijous 18 d’abril, de 16 h a 20 h, quan els horaris i els serveis seran especials.

 

04 16 cartell festa major 2019 webEl passat dissabte 13 d’abril, a l’Auditori del Tívoli, els Administradors de Santa Anna van presentar la imatge, els concerts, el conte i el pregoner de la Festa Major del 2019.

04 14 Acte homenatge República3wEl passat diumenge 14 d'abril, al matí, al Cementiri Municipal del Vendrell, es va fer l'acte d'homenatge als defensors de la República amb un ofrena floral a la fossa comuna.

 

04 12 Marxa lenta4wL'Ajuntament del Vendrell es va sumar a la convocatòria de marxa lenta per la C-31 i C-32 que es va dur a terme el passat divendres per reivindicar millores en la mobilitat del Garraf i el Baix Penedès. Alcaldes del territori, les presidentes dels Consells comarcals del Baix Penedès i el Garraf, així com regidors, empresaris i veïns van donar suport a la protesta de la Xarxa de Mobilitat Penedès-Garraf.

04 11 rp roses solidaries01 webAlumnes del grup d’adults de l’Aula de Ceràmica han fet unes roses de ceràmica solidàries que es posaran a la venda a partir del 18 d’abril. Els diners recollits es destinaran al projecte Fem pinya! promogut per la colla castellera Nens del Vendrell per a beques de menjador escolar.

 

04 10 Sortida a Barcelona grup alfabetitzacio webEl passat dilluns 1 d’abril, al matí, el grup d’alumnes del curs d’alfabetització d’adults en català, organitzat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell, va participar en una activitat programada a l’Aquàrium de Barcelona. La sortida es va oferir a un preu reduït adaptat al grup participant gràcies a la col·laboració d’aquesta entitat.

 

04 10 accpolc webL’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de Catalunya (ACCPOLC) ha celebrat avui al Vendrell el seu congrés anual amb la participació de més de dos-cents comandaments policials i autoritats de seguretat de les institucions catalanes, on han reclamat més participació al Departament d’ Interior i l’impuls de la Llei de Sistema de Policia per establir un model policial per Catalunya que reconegui el paper de les policies locals.

04 10 Trobada entitats socialswLa IV Trobada d’entitats socials tindrà lloc el dissabte 27 d’abril i té com a objectiu fer una reflexió sobre el paper clau de les entitats socials i posar en valor la tasca que fan centenars de persones voluntàries cada dia.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48