02 15 visita delegada signatura llibre webAquest divendres al migdia, la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha fet una visita institucional a l’Ajuntament del Vendrell. La delegada ha estat acompanyada pel subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté. Ambdós han mantingut una breu reunió amb l’alcalde, Martí Carnicer, per abordar temes d’interès municipal i territorial, com ara la N-340, la regressió de la línia de costa o la preservació del barri ferroviari de Sant Vicenç de Calders.

02 14 Guanyadores i regidor webAhir, a la tarda, les dues guanyadores del concurs d'Instagram de la Xatonada Popular del Vendrell 2019 van recollir el premi de la mà del regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez.

ajuntament webSegueix-lo en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

 

El proper dimarts 19 de febrer, a les 18 h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

 

02 14 pl germans trillas webAvui dijous 14 de febrer s’ha iniciat el procés de valoració de les ofertes presentades per les empreses, en relació al procés de contractació dels treballs d’intervenció tècnica de la intervenció urbanística del centre de Coma-ruga, vinculats al projecte FEDER.

 

Cartell DiputacióLa Diputació de Tarragona ha concedit a l’Ajuntament del Vendrell una subvenció per valor de 208.162€ emmarcada en la convocatòria del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2018 per a dues actuacions presentades pel consistori vendrellenc.

02 08 Cartell El petit museu. Cantam un quadrewEl Museu Deu presenta aquest any 2019 una nova activitat adreçada als nens i a les famílies. “El petit museu” és un programa d’experiències artístiques per tal de conèixer el nostre patrimoni a través de l’art, la música, la literatura, el cinema i la cultura digital.

02 13 Presentació expo Alfred FigueraswAquest proper divendres 15 de febrer, a les set de la tarda, tindrà lloc al Museu Deu la inauguració de l’exposició temporal “Alfred Figueras: artista convidat”. Aquesta mostra, nascuda com a fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Ajuntament del Vendrell, pretén mostrar la trajectòria artística del pintor Alfred Figueras (1898-1980).

 

02 13 Menció foment mobilitat sostenible webL'Ajuntament del Vendrell ha rebut una menció del Ministeri per la Transició Ecològica com a reconeixement per la seva implicació en el foment de la mobilitat sostenible.

 

02 12 SonallwEls petits de la casa també tenen cabuda a la programació del Temporada,: serà aquest diumenge 17 de febrer a l'Auditori del Tívoli. “Sonall, música per a nadons” és un projecte musical i pedagògic de les músiques i especialistes en educació musical Gemma Rafecas i Marta Casals, que presenten el seu primer espectacle, La nostra amiga Girafa, juntament amb el seu primer treball discogràfic, “Sonall, música per a nadons” (2018).

 

L'Ajuntament del Vendrell ha rebut el suport de la Diputació de Tarragona en matèria de protecció de la salut pública a les platges per un import de 15.582 euros.

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48