06 18 Premis concurs AigüeswUn any més, els nens i nenes de 3r i 4t de primària de sis escoles del Vendrell, enguany més de 400, han participat en la 12a edició del Concurs Infantil de dibuix d’Aigües del Vendrell amb l'objectiu de posar en valor el treball diari que representa portar l'aigua des de la naturalesa fins a l'aixeta.

06 19 Sales estudiwDel l’11 de maig i fins diumenge passat, la Biblioteca Pública Terra Baixa ha tornat a oferir el servei de sales d’estudi al estudiants del Vendrell i resta de la comarca. L’objectiu principal ha estat el d’ajudar-los a preparar en les millors condicions possibles tant els exàmens de final de curs com les proves de selectivitat. Com en la resta de períodes de funcionament d’aquest servei, la resposta ha estat tot un èxit, ja que durant aquest període s’hi ha comptabilitzat prop d’un miler d’usos per estudis.

06 18 expo patchwork webEl divendres 21 de juny, a les 19 h, a la sala d’exposicions La Fusteria, tindrà lloc la inauguració de la Mostra de treballs de patchwork del taller Iris Labors, que es podrà visitar fins al 30 de juny.

06 18 cor alegria gòspelwEl proper dissabte dia 22 de juny tindrà lloc al Museu Deu el primer acte de l’activitat estiuenca d’aquest equipament. Serà un concert de gòspel, un estil musical d’origen religiós que va sorgir a començament del segle XX als Estats Units entre la població afroamericana.

 

06 18 presentacio turismar02 webLa 33a edició de la Fira Turismar ve carregada de novetats, sobretot pel que fa a les activitats que envolten la fira i que se sumen als estands habituals de turisme i oci, artesania, alimentació, foodtrucks i serveis.

 

06 18 Cantant ToutywAquest dimecres 19 de juny, dins de la programació dels concerts de final de curs de l'Escola Municipal de Música Pau Casals n’hi haurà un de molt especial. Es tracta d’un concert solidari en el què participa tota l'escola i que compta amb la col·laboració especial de la ballarina i cantant senegalesa Touty i també dels percussionistes senegalesos Sidat i Chikh. Aquest concert és una col·laboració amb el projecte CANTEM ÀFRICA.

 

06 12 cartell colles lectura webUn estiu més, la Biblioteca Pública Terra Baixa torna a organitzar les Colles de la Lectura adreçades als infants amb l’objectiu d’oferir-los una activitat lúdica, plaent i engrescadora que ajudi a encomanar-los el gust per la lectura.

 

0615 Foto grup ConsistoriwAquest dissabte, 15 de juny, a partir de les 12 del migdia, la Sala de plens ha acollit l’acte de constitució del nou plenari de l’Ajuntament del Vendrell per al mandat 2019-2023, fruit de les eleccions municipals celebrades el 26 de maig passat. La sessió també s’ha pogut seguir en directe a través de Ràdio i Televisió El Vendrell.

201906 Sala PlenswwDemà dissabte 15 de juny, a les 12 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell,  tindrà lloc l'acte de constitució del nou Ajuntament i l'elecció de l'alcalde/essa per a la legislatura 2019-2023.

La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio i Televisió el Vendrell i en repetició per TV El Vendrell el mateix dissabte, a les 17 h i a les 22 h i el diumenge dia 16, a les 12 h, a les 17 h i a les 22 h.

 

06 12 Pizza Teatre detall webEl proper mes de setembre es commemorarà el desè aniversari del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) i, com a celebració prèvia, avui, al migdia, a la Pizzeria Trastevere, s’ha presentat la pizza del teatre.

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48