09 24 Procés ParticipatiuwAquest dilluns 24 de setembre, la Junta de Govern local ha aprovat l’adjudicació a l’empresa CERES del servei de planificació, preparació i execució del procés de participació ciutadana del projecte FEDER d'intervenció urbanística al centre de Coma-ruga i d'intervenció arquitectònica en l'edifici Tabaris.

09 21 IX Biennal Internacional de Ceràmica guanyadoresw

El proper divendres 28 de setembre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l'exposició de les guanyadores de la IX Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell, que van ser:

09 20 LOGO FINAL SMART BEACHwL’Ajuntament del Vendrell ha presentat, aquest passat dimecres 19 de setembre el projecte Smart Beach, un programa de creació d’start-ups especialitzat en idees de negoci a les platges impulsat per l’Espai Empresarial de l’Eina i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Departament d’Empresa i Coneixement.

09 20 Presentació TemporadawLa guia d’espectacles culturals “Temporada” ja ha sortit al carrer amb la programació per a l’últim trimestre de l’any. Aquesta segueix la línia que les anteriors edicions: un ventall d’espectacles de qualitat, eclèctic, i que permetin diversificar i ampliar, encara més, el públic que hi assisteix. Així, novament es succeiran al Vendrell els concerts de música clàssica, música jazz, de cantautors, tradicional, teatre familiar, teatre de gran format, exposicions...

09 20 Valoració APP evALERTAwDes que el passat 25 de juliol l’aplicació per a mòbils de la Policia Municipal del Vendrell evALERTA entrés en funcionament per a dispositius Android i a principis de setembre ho fes també per a dispositius IOS , a dia d’avui compta ja amb 338 usuaris registrats i ha rebut un total de 31 alertes, cap d’elles, però, per una situació de risc o inseguretat.

09 18 Ple ordinari webEl ple ordinari d’aquest mes de setembre celebrat ahir al vespre a l’Ajuntament del Vendrell va aprovar de forma inicial, i per unanimitat de tots els grups polítics, una ordenança que pretén concretar el deure dels propietaris de conservar, tancar i mantenir nets els terrenys i solars, així com pavimentar les voreres a què donen façana.

mitja maratówEl proper diumenge 28 d’octubre tindrà lloc la 32a Mitja Marató del Vendrell 2018, amb sortida a les 9:30 h des de la Rambla, on també tindrà lloc l’arribada. La Mitja del Vendrell consta de 5 proves: mitja marató, 10 km, 5 km, cursa specials i curses infantils i de promoció.

09 03 sindic greuges webEl proper 2 d'octubre l'equip del Síndic de Greuges serà al Vendrell.

 

09 18 ballaruga webLa Ballaruga, entitat que organitza activitats extraescolars als centres educatius del Vendrell conjuntament a les AMPA, ha presentat el programa del curs 2018-2019 amb una ampliació d'oferta adreçada als instituts.
 

zona escolarwDurant el curs 2017-2018 es van registrar 122 casos d’absentisme escolar repartits en 4 centres d’educació secundària (representen un 7%). En acabar el curs, i després de la intervenció coordinada dels professionals que formen part del projecte contra l’absentisme escolar, la xifra es va reduir a un 3% (53 alumnes).

09 18 top manta01 webEn un dispositiu conjunt de Policia Municipal del Vendrell i Mossos d’Esquadra, els dies 12 i 13 de setembre es van decomissar un total de 272 articles falsificats destinats a la venda del top manta.

09 18 RpCultura urbanawEl festival Cultura Urbana el Vendrell celebra aquest proper dissabte dia 22 de setembre la seva 8a edició. Un any més s’organitza aquesta trobada internacional, amb participants que vindran expressament des de França, Bulgària, el Marroc i de diversos punts de l’Estat Espanyol.

 

L'Institut d'Estadística de Catalunya i el Departament de Cultura a través de la Direcció General de Política Lingüística, elabora l'Enquesta d'usos lingüístics de la població 2018. A partir del mes de setembre i fins l'octubre, es portarà a terme la recollida d'informació telefònica i presencial d'aquesta enquesta.
 

09 17 Jornades FolklorewCatalunya celebra un any més Jornades Internacionals Folklòriques, que enguany arriben a la 46ena edició. Aquestes tenen lloc del 13 al 24 de setembre en diverses poblacions d’arreu de Catalunya. El Vendrell és un dels municipis amfitrions de les Jornades i per això aquest dissabte 22 de setembre n’acollirà un dels actes, en què hi estan convidats els grups IJ Danseur dël Pilon, d’Itàlia, i la Compañía de Música i Danza Perú Ritmos y Costumbres del Perú.

09 14 RpMesPauCasalswEl Vendrell tornarà a viure unes setmanes intenses d’actes per aprofundir en la figura de Pau Casals i, alhora, homenatjar-lo quan s’apropa l’aniversari de la seva mort, el 22 d’octubre. Serà gràcies a la programació del “Mes Pau Casals”, organitzada per l’Associació Musical Pau Casals amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell, així com la implicació activa de diverses entitats del municipi i la col·laboració de diverses institucions.

 

09 14 Reunio Pacte Bera webEl dijous 13 de setembre va tenir lloc una reunió del Pacte de Berà, format pels ajuntaments de municipis del Camp de Tarragona i del Penedès per on transcorre l’N-340 i els respectius Consells Comarcals, per valorar les últimes mesures del Ministeri de Foment de desviació de camions a l’AP-7 i bonificacions dels peatges.

 

ajuntament webEscolta'l en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

 

El proper dimarts 18 de setembre, a les 18h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

 

tall carrer webEl divendres 14 de setembre, a partir de les 8 del matí hi haurà un tall de circulació a l'avinguda Baix Penedès per treballs d'ENDESA.
 

09 10 Diada13wLa Plaça Nova va acollir el passat dilluns 10 de setembre, al vespre, l’acte de commemoració local i comarcal de la Diada Nacional de Catalunya. Una vetllada que va comptar amb una gran assistència de públic. L'acte es va iniciar amb una ofrena floral a l'escultura de Pau Casals, en què van participar una quarentena d'entitats, institucions i partits polítics.

09 10 Diada13wLa Plaça Nova va acollir el passat dilluns 10 de setembre, al vespre, l’acte de commemoració local i comarcal de la Diada Nacional de Catalunya. Una vetllada que va comptar amb una gran assistència de públic. L'acte es va iniciar amb una ofrena floral a l'escultura de Pau Casals, en què van participar una quarentena d'entitats, institucions i partits polítics.

Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48