11 17 ple webPer unanimitat dels presents, el ple extraordinari celebrat avui, dissabte 17 de novembre, ha aprovat complementar fins al 100%, a càrrec del pressupost municipal, les retribucions bàsiques i complementàries a percebre pel personal funcionari i laboral de l’Ajuntament del Vendrell i els seus Organismes des del primer dia de baixa mèdica en supòsits d’incapacitat temporal derivades de contingències comunes i professionals.

 

 

ViaAugusta recreacio Pau Arroyo 2wLa Comissió del Patrimoni del Vendrell de l’Institut d’Estudis Penedesencs i la Regidoria de Cultura del Vendrell organitzaran per als propers mesos diverses rutes teatralitzades per la Via Augusta.

1116 Desconvocatòria ple2wEn els propers dies es convocarà la constitució de la Junta de Portaveus, que haurà de analitzar el règim de la convocatòria i el desenvolupament d’aquesta sessió de ple

El ple extraordinari que demà dissabte 17 de novembre havia de debatre sobre l’estat de la vila ha quedat desconvocat aquest matí amb un decret signat per l’alcalde del Vendrell. En una roda de premsa, l’alcalde, Martí Carnicer, i la primera tinent d’alcalde, Eva M. Serramià, han explicat els motius pels quals s’ha pres la decisió, i que arriba després de diverses discrepàncies manifestades pel grup municipal de Som Poble sobre la forma en què s’havia convocat aquest ple.

ajuntament_web

Aquest dissabte 17 de novembre, tindrà lloc una sessió extraordinària de ple (9.45h) a l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia: 

Ple 9.45h

La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio i Televisió el Vendrell i també per Internet a través del web www.rtvelvendrell.cat. 

11 14 Rp Actes 25NwEl Vendrell torna a organitzar diversos actes emmarcats en la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 de novembre), una diada que s’ha convertit en un símbol de lluita per eradicar aquest tipus de violència.

Rafel Gosálvez, regidor de Polítiques de Gènere i d'Igualtat, ha explicat que, al Vendrell, l’acte institucional tindrà lloc el divendres 23 de novembre, a les 19:30 h, al Centre cívic L’Estació, amb una encesa d’espelmes i la lectura del manifest.

L’Ajuntament del Vendrell informa que el pagament de la Taxa del Manteniment del Cementiri es pot domiciliar per a l’exercici 2019.

TallerswAquest proper dijous 15 de novembre el Museu Deu del Vendrell organitza un taller infantil per introduir als més petits en l’art del collage, un llenguatge artístic format per molts materials, com ara papers, diaris, fotografies... situats damunt d’un suport.

09 Les noies de Mossbank RoadAquest dissabte la programació del Temporada de tardor continua amb una obra teatral de gran èxit a Barcelona, amb un repertori format per tres actrius de primera línia. 'Les noies de Mossbank Road' parla de l’amistat sorgida en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants.

11 08 autopsia brosses inspeccio webAvui al matí s'han dut a terme anàlisis de brosses en diferents punts on s'han dipositat de forma incívica per tal de poder identificar l'autoria.

 

11 08 rdp canvis facturacio aigües 02wAigües de Tomoví, l’empresa mixta municipal que gestiona la xarxa d’abastament i sanejament del Vendrell, realitzarà a partir del gener de l’any vinent la facturació de forma bimestral i no trimestralment com fins ara.

06 01 I tu que pinteswEl proper dissabte dia 10 de novembre, al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, tindran lloc les jornades APROPA’T, un espai de trobada entre docents i museus per tal d’explorar conjuntament el potencial educatiu dels recursos culturals locals.

 

 

10 15 desembocadura riera bisbal victor merencio web

ACTUALITZACIÓ 8 de novembre de 2018

Ja està reparat el tram de canonada malmès per les fortes pluges a la nit del passat 15 d'octubre i, per tant, ja s'ha restablert el subministrament d'aigua procedent dels dipòsits del Tomoví al nucli de la vila.

Elisabet UIibarriwEl proper divendres dia 9, a les 19h., la Biblioteca acollirà la primera de les activitats programades per a l’edició d’enguany del projecte “Biblioteques amb DO”.

 

S'ha aprovat l’ampliació del termini de pagament en període voluntari del padró de la taxa de manteniment del cementiri municipal de l’exercici 2018, fins al dia 5 de desembre de 2018.

En relació a les properes Eleccions Municipals i al Parlament Europeu, els estrangers de la Unió Europea i de països amb acord poden tramitar la Declaració d'intenció de vot o la Sol·licitud d'inscripció al cens, segons sigui el cas.
 

11 06 Enllumenat Nadal2wAhir a la tarda, el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, la regidora d’Enllumenat, Camil·la Barnadas i el president del Centre d’Iniciatives i Turisme, Salva Rodríguez, van donar a conèixer les novetats de l’enllumenat nadalenc previst per enguany, i que s’encendrà, amb tota probabilitat, durant el pont del mes de desembre.

07 Michele HendrickswLa programació del Temporada de tardor té aquest dissabte, a l'Auditori Pau Casals, una cita amb el jazz. L'artista Michele Hendricks hi oferirà un repertori que inclou el bo i millor de la seva extensa carrera com a vocalista de jazz.

11 02 pas riera webActualització 6/11/2018

 

Avui al matí s’ha dut a terme una inspecció conjunta entre Via Pública i Aigües de Tomoví per determinar l’abast dels danys de la pluja i les solucions.

 

11 05 pavello angel guimera02 webEn la darrera edició de Cultura Urbana, el concurs de grafit es va realitzar a les parets del pavelló Àngel Guimerà. Un dels guanyadors d’aquesta edició, Mario Catalan (Loug), va tenir com un dels premis poder realitzar un grafit a les portes d’aquest pavelló.

 

10 de novembre 1r aniversariwL’entitat vendrellenca Món Tocat celebra aquest dissabte dia 10 de novembre a les 18 de la tarda un espectacle solidari per recaptar fons per tractar aquest trastorn, que compta amb el suport de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell.

Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48