Els Administradors de Santa Anna 2019 ja estan treballant de ple en la Festa Major del 2019. Una de les accions que ja han dut a terme és la publicació dels criteris de selecció per a la imatge gràfica de “Santa Anna 2019, Festa Major del Vendrell”. Aquests van adreçats tant a professionals com a amateurs del disseny que vulguin desenvolupar els elements comunicatius de la Festa Major.

01 18 Signatura Conveni Corner3wAquest migdia s’ha celebrat l’acte de signatura del Conveni Corner de la Costa Daurada, i al qual s'hi ha adherit, un any més, l’Ajuntament del Vendrell. En la seva representació, l’encarregada de signar-lo ha estat la regidora de Turisme, Eva M. Serramià. La signatura de l'acord s'ha materialitzat en un acte al palau de la Diputació de Tarragona, i ha anat a càrrec del president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer.

 

01 17 Junta Seguretat Local 01 webAvui, al matí, a l’Ajuntament del Vendrell, s’ha celebrat Junta Local de Seguretat, a la qual hi han assistit l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; el subdelegat del govern de l’Estat a Tarragona, Joan Sabaté; el director dels Serveis Territorials d’Interior, Joan Carles de la Monja; la subdirectora general de coordinació de la Policia de Catalunya; Begonya Curto; l’Inspector en cap de la Policia Local, Jordi Altarriba; el regidor de Governació, Rafel Gosalvez, així com diversos comandaments dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

 

01 16 enllumenat pista mas den gual webAquesta setmana han començat les obres d'instal·lació de l'enllumenat de la pista esportiva a l'antic solar de l'escola Marta Mata, a Mas d'en Gual (c/ Alt Penedès).

 

01 15 Pacte Penedès MarítimwAhir dimecres al migdia, a l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell,  es va oficialitzar la constitució del Pacte del Penedès Marítim. A proposta del Consell Comarcal del Baix Penedès i el Consell Comarcal del Garraf, el pacte ha començat a fer els seus primers passos oficials, i s'ha compromès a treballar per reduir el greuge de les dues comarques envers l'àrea metropolitana en qüestions com les infraestructures i mobilitat.

 

Avui al matí s’ha hagut de desallotjar la piscina del Complex Esportiu del Doctor Robert per una incidència en el subministrament de clor a la instal·lació.

 

01 15 Fons localwL'any 2014, la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell va posar en marxa una nova col·lecció de bibliografies de periodicitat anual destinada a difondre els nous documents catalogats en una de les seves seccions més importants: la Col·lecció Local. Enguany s’edita ja el cinquè número d’aquesta publicació, que inclou les incorporacions que s’han produït durant el 2018, amb el mateix objectiu de promoure i posar aquest fons a l’abast de tothom.

01 14 Carnaval Penedès MarítimwLes regidories de Turisme del Vendrell, Calafell, Cunit i Cubelles han fet aquest matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, la presentació del programa conjunt del Carnaval. Una presentació que arriba després de mesos de treball per coordinar les respectives festes i aconseguir, entre tots, un producte turístic més atractiu tant per la població de les pròpies comarques com pels visitants.

 

01 08 reunio Consorci Serveis Bàsic Salut 01 webEl passat 8 de gener, a l'Ajuntament del Vendrell, va tenir lloc una reunió del Consorci de Serveis Bàsics de Salut, del Consorci per a l'Atenció Social i a la Dependència i del Pacte de Berà, en la qual es va arribar a un acord conjunt per demanar la millora del finançament dels equipaments sanitaris.

 

01 11 escenaris futur toni puig webPer l'interès generat per aquestes trobades i com a part de l'estratègia de l'EINA per apropar al públic del Vendrell i comarca informació relacionada amb temes d'actualitat vinculats al món de l'economia, la sociologia, la comunicació, les noves tecnologies i la cultura, s'àmplia el cicle de trobades ESCENARIS DE FUTUR iniciat al 2018 amb motiu del XXè aniversari de l'EINA.

 

01 10 The Black BarbieswLa nova programació del Temporada ho té tot a punt per començar. La formen un total de 28 espectacles, de gener a juny, per a tots els públics i edats. Arrenca la propera setmana, en concret el dissabte 19 de gener, a l'Auditori Pau Casals, amb la formació The Black Barbies.

01 10 Ple extraordinariwEn un ple extraordinari, l’Ajuntament del Vendrell va aprovar ahir a la tarda la rectificació puntual de l’inventari municipal del local del carrer Narcís Monturiol 24-26. En aquest local, actualment municipal, és on s’han d’ubicar, properament, les noves oficines de BASE.A través d’una permuta, l’Ajuntament es quedarà amb les oficines que aquest organisme autònom de la Diputació de Tarragona té actualment als baixos del carrer de Mar, número 3.

01 07 Cartell fangart 19 webLes inscripcions per a participar com a ceramista en la propera edició del FangArt, Festival de Ceràmica del Vendrell ja estan obertes i es podran fer fins al 6 d’abril, a les 14h. Enguany, el FangArt tindrà lloc a la plaça de Sant Salvador del 14 al 16 de juny.

01 07 Pl Germans Ramon repintat webPer al seu manteniment i conservació, durant aquestes passades festes nadalenques, els pintors Jordi i Iraida Llucià han repintat els dibuixos de la plaça Germans Ramons, un dels espais més fotografiats per les persones que visiten el Vendrell.

01 07 Expo Temps Salvador ValentewAquest proper divendres 11 de gener, a les 20 h, tindrà lloc a la Sala Portal del Pardo la inauguració de l’exposició del pintor uruguaià Salvador Valente, que porta per títol “Temps”.

ajuntament_web

Aquest dimecres 9 de gener, a les 18 h, tindrà lloc una sessió extraordinària de Ple l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia

La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio i Televisió el Vendrell i també per Internet a través del web www.rtvelvendrell.cat. 

 

01 03 pista skate botafoc webA partir del proper 7 de gener i fins a final de mes, es duran a terme unes obres d’ampliació de la pista d'skate del Botafoc, ubicada al carrer de Ramon Llull.

 

 

Demà, 3 de gener, el servei municipal d'aigües té programada la reparació d’una avaria localitzada a la zona del Camí dels Molins, la qual podria fer notar una baixada de pressió en alguns punts del nucli. En principi, no suposaria talls en el subministrament.

 

 

 

12 20 rp plans ocupacio webEl regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha presentat nous plans d’ocupació per a la contractació d’un total de 33 persones en situació d’atur dins dels Programa Treball i Formació 2018, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, per tal d’afavorir la seva inserció laboral.

 

09 24 Plaça Germans Trillas2wLa Junta de Govern Local d’aquest divendres 21 de desembre ha aprovat la convocatòria de la licitació de la redacció del projecte d’urbanització de recuperació i dinamització de l'espai públic i elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga, que engloba la Plaça dels Germans Trillas i l’entorn de l’estany, com a elements estratègics de foment de la seva activitat turística i econòmica.

Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48