Benvolguts, benvolgudes,

L’Ajuntament del Vendrell enceta una nova etapa, que volem que es caracteritzi per ser un mandat obert i transparent. Sens dubte, la pàgina web municipal ha de ser un estendard d’aquesta transparència, d’aquesta manera de treballar al servei de la ciutadania des de la proximitat, fent-la partícip de la gestió municipal.

En aquest sentit tenim ja a les mans una eina excel·lent: i és que la web municipal www.elvendrell.net està reconeguda pel Segell Infoparticipa per la seva qualitat i transparència pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals.

Però no ens conformem amb això. La nostra voluntat és la de seguir treballant pel compliment exhaustiu de tots els criteris de transparència i, alhora, per oferir una web molt més moderna, àgil i útil per a la ciutadania. I és per això que hem actualitzat el seu disseny, perquè elvendrell.net esdevingui una pàgina de referència per als vendrellencs i vendrellenques, més accessible i amb més funcionalitats.

Us animo a navegar-hi, a descobrir-hi informació no tan sols relacionada amb els tràmits i serveis, de gran utilitat, sinó també del nostre municipi, la seva història, la nostra cultura i entitats...

Espero també que utilitzeu la web per fer-nos arribar els vostres suggeriments i propostes. Estic convençut que, únicament plegats, podem aconseguir un Vendrell millor.

 

Kenneth Martínez Molina

Alcalde del Vendrell

 

©2019 Ajuntament del Vendrell