09 25 Cultura Urbana18wMés de mig miler de persones es van trobar la tarda del passat dissabte a la plaça Nova per gaudir de l’acte central de la 8a edició del festival Cultura Urbana. Aquest va comptar amb públic i participants vinguts d’arreu de Catalunya, Espanya i també de diferents punts d’Europa com França o Bèlgica, entre d’altres.

 

09 25 Arquitectura i art fúnebre Mireia Quirós webEl passat divendres 21 de setembre, a la tarda, a la sala La Fusteria (c/ Major, 16), va tenir lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica “Arquitectura i art fúnebre” de Mireia Quirós.

 

09 25 Expo Any FabraL’Oficina de Català del Vendrell porta a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa.”

 

09 03 sindic greuges webL’oficina del Síndic serà al Vendrell el dimarts 2 d'octubre.

09 24 Procés ParticipatiuwAquest dilluns 24 de setembre, la Junta de Govern local ha aprovat l’adjudicació a l’empresa CERES del servei de planificació, preparació i execució del procés de participació ciutadana del projecte FEDER d'intervenció urbanística al centre de Coma-ruga i d'intervenció arquitectònica en l'edifici Tabaris.

09 21 IX Biennal Internacional de Ceràmica guanyadoresw

El proper divendres 28 de setembre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l'exposició de les guanyadores de la IX Biennal Internacional de Ceràmica del Vendrell, que van ser:

09 20 LOGO FINAL SMART BEACHwL’Ajuntament del Vendrell ha presentat, aquest passat dimecres 19 de setembre el projecte Smart Beach, un programa de creació d’start-ups especialitzat en idees de negoci a les platges impulsat per l’Espai Empresarial de l’Eina i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Departament d’Empresa i Coneixement.

09 20 Presentació TemporadawLa guia d’espectacles culturals “Temporada” ja ha sortit al carrer amb la programació per a l’últim trimestre de l’any. Aquesta segueix la línia que les anteriors edicions: un ventall d’espectacles de qualitat, eclèctic, i que permetin diversificar i ampliar, encara més, el públic que hi assisteix. Així, novament es succeiran al Vendrell els concerts de música clàssica, música jazz, de cantautors, tradicional, teatre familiar, teatre de gran format, exposicions...

09 20 Valoració APP evALERTAwDes que el passat 25 de juliol l’aplicació per a mòbils de la Policia Municipal del Vendrell evALERTA entrés en funcionament per a dispositius Android i a principis de setembre ho fes també per a dispositius IOS , a dia d’avui compta ja amb 338 usuaris registrats i ha rebut un total de 31 alertes, cap d’elles, però, per una situació de risc o inseguretat.

09 18 Ple ordinari webEl ple ordinari d’aquest mes de setembre celebrat ahir al vespre a l’Ajuntament del Vendrell va aprovar de forma inicial, i per unanimitat de tots els grups polítics, una ordenança que pretén concretar el deure dels propietaris de conservar, tancar i mantenir nets els terrenys i solars, així com pavimentar les voreres a què donen façana.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48