07 15 Festiuet inlcusiu1wArtistes x la inclusió és un projecte social que neix dins del marc del Festiuet amb la intenció de donar espai a altres disciplines artístiques a part de la música i unir en una acció solidària el món de l’art a favor de la inclusió social.

07 15 MullatwAhir diumenge,  l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, acompanyat pels regidors Rubén Gràcia i Christian Soriano, es va mullar per l'Esclerosi Múltiple juntament amb els usuaris de la piscina del Complex Esportiu Club Tennis.

07 12 Botiga Festa Major 2019 02 webAvui, a les 7 de la tarda, la botiga de Santa Anna obrirà les seves portes a La Fusteria (c/ Major, 16).

 

07 12 peatonalitzacio dr robert 04 webAquesta setmana, a la cantonada de l’edifici de Correus, s’ha instal·lat una lona informativa sobre la proximitat de la data d’inici de les actuacions per a la peatonalització de les obres de peatonalització del c/ Dr. Robert.

 

Dilluns 15 de juliol hi ha programada la realització d’unes tasques de manteniment a la xarxa que fan necessari el tall del subministrament d’aigua a la urbanització de l’ Eden Park, entre les 9 h i les 13 h.

 

El termini de pagament dels rebuts del padró de taules i cadires de l'exercici 2019 és del dia 15/07/19 al 16/09/19.

La carta de pagament es pot passar a recollir a les oficines del SAC de l'Ajuntament del Vendrell.
 

 

 

07 11 frase pau casals 03 webL'Associació Musical Pau Casals del Vendrell i la Fundació Pau Casals han establert un acord de col·laboració amb l'entitat CIT (Comerç del Vendrell) per tal de dur a terme un projecte que té com a finalitat incrementar la presència del pensament del Mestre a la seva vila nadiua, especialment la seva defensa dels valors democràtics, la cultura del respecte per la dignitat de les persones i la cerca de la pau.

 

 

07 10 Lliurament premis webAvui al migdia, al local del c/ Sant Magí, 26, ha tingut lloc l'acte de lliurament dels premis de la novena campanya de dinamització comercial que té com a eslògan “BARRIS ANTICS. Compra i guanya”.

 

07 10 cartellera CCC2020 coma ruga webAmb l’objectiu de començar a donar visibilitat al repte que té el Vendrell de ser la Capital de la Cultura Catalana 2020, s’han instal·lat quatre cartelleres amb la imatge d’aquest gran esdeveniment en diferents punts del municipi.

 

07 09 expo naturalis webAquest divendres dia 12 de juliol, el Museu Deu inaugura l’exposició temporal de l’artista visual Sergi Quiñonero, que sota el títol “Naturalis” mostra tot un conjunt de treballs plàstics desenvolupats amb elements i materials provinents de la natura o que la representen.

 


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48