11 17 ple webPer unanimitat dels presents, el ple extraordinari celebrat avui, dissabte 17 de novembre, ha aprovat complementar fins al 100%, a càrrec del pressupost municipal, les retribucions bàsiques i complementàries a percebre pel personal funcionari i laboral de l’Ajuntament del Vendrell i els seus Organismes des del primer dia de baixa mèdica en supòsits d’incapacitat temporal derivades de contingències comunes i professionals.

 

 

ViaAugusta recreacio Pau Arroyo 2wLa Comissió del Patrimoni del Vendrell de l’Institut d’Estudis Penedesencs i la Regidoria de Cultura del Vendrell organitzaran per als propers mesos diverses rutes teatralitzades per la Via Augusta.

1116 Desconvocatòria ple2wEn els propers dies es convocarà la constitució de la Junta de Portaveus, que haurà de analitzar el règim de la convocatòria i el desenvolupament d’aquesta sessió de ple

El ple extraordinari que demà dissabte 17 de novembre havia de debatre sobre l’estat de la vila ha quedat desconvocat aquest matí amb un decret signat per l’alcalde del Vendrell. En una roda de premsa, l’alcalde, Martí Carnicer, i la primera tinent d’alcalde, Eva M. Serramià, han explicat els motius pels quals s’ha pres la decisió, i que arriba després de diverses discrepàncies manifestades pel grup municipal de Som Poble sobre la forma en què s’havia convocat aquest ple.

ajuntament_web

Aquest dissabte 17 de novembre, tindrà lloc una sessió extraordinària de ple (9.45h) a l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia: 

Ple 9.45h

La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio i Televisió el Vendrell i també per Internet a través del web www.rtvelvendrell.cat. 

11 14 Rp Actes 25NwEl Vendrell torna a organitzar diversos actes emmarcats en la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 de novembre), una diada que s’ha convertit en un símbol de lluita per eradicar aquest tipus de violència.

Rafel Gosálvez, regidor de Polítiques de Gènere i d'Igualtat, ha explicat que, al Vendrell, l’acte institucional tindrà lloc el divendres 23 de novembre, a les 19:30 h, al Centre cívic L’Estació, amb una encesa d’espelmes i la lectura del manifest.

L’Ajuntament del Vendrell informa que el pagament de la Taxa del Manteniment del Cementiri es pot domiciliar per a l’exercici 2019.

TallerswAquest proper dijous 15 de novembre el Museu Deu del Vendrell organitza un taller infantil per introduir als més petits en l’art del collage, un llenguatge artístic format per molts materials, com ara papers, diaris, fotografies... situats damunt d’un suport.

09 Les noies de Mossbank RoadAquest dissabte la programació del Temporada de tardor continua amb una obra teatral de gran èxit a Barcelona, amb un repertori format per tres actrius de primera línia. 'Les noies de Mossbank Road' parla de l’amistat sorgida en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants.

11 08 autopsia brosses inspeccio webAvui al matí s'han dut a terme anàlisis de brosses en diferents punts on s'han dipositat de forma incívica per tal de poder identificar l'autoria.

 

11 08 rdp canvis facturacio aigües 02wAigües de Tomoví, l’empresa mixta municipal que gestiona la xarxa d’abastament i sanejament del Vendrell, realitzarà a partir del gener de l’any vinent la facturació de forma bimestral i no trimestralment com fins ara.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48