El Vendrell, 5 de juny de 2020

Durant les darreres setmanes la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell ha estat preparant el Complex Esportiu Municipal Camp d’Esports (CEM Camp d’Esports) per reobrir el proper dia 8 de juny, complint amb tots els requisits marcats per les autoritats sanitàries i garantir que treballadors i abonats puguin fer l’activitat d’una forma segura i agradable. La tornada es farà de forma esglaonada i es comença per aquest equipament per l’amplitud dels espais i pels circuits d’accessos diferenciats que disposa.

Del 8 al 14 de juny, el CEM Camp d’Esports obrirà al públic de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h, de dilluns a divendres, i de 10 h a 13 h, el cap de setmana. Durant aquesta setmana els abonats podran visitar la instal·lació per poder veure in situ les mesures de seguretat que s’han implementat en els diferents espais, així com poder rebre les explicacions pertinents de la web que s’ha dissenyat per tal que els usuaris puguin realitzar les reserves de forma on-line. 

A partir del 15 de juny els abonats podran gaudir de les 72 activitats a la setmana, a més de la sala de fitness i cardio, i de la piscina. La reserva de les activitats, sala de fitness i piscina s’haurà de realitzar per la web amb una antelació màxima de 72 h hores. A partir d’aquesta data, l’horari de la instal·lació serà l’habitual: de dilluns a divendres, de 6:30 h fins a les 22 h; els dissabtes, de 9 h a 14 h i de 16 h a 20 h, i els diumenges, de 10 h a 14 h.

La senyalització repartida per tota la instal·lació amb comunicacions clares permetrà que els abonats es puguin moure amb seguretat per la instal·lació i garantir la seguretat de distància entre vles persones. Així mateix, s’han incrementat els protocols de neteja  i s’han instal·lat estacions de neteja a nombrosos punts per tal de poder netejar el material i les màquines abans i després de l’entrenament.

A la sala de fitness es faran torns de 90 minuts d’entrenament, amb una capacitat de 20 persones en cada franja horària. Els tècnics de sala seran els encarregats d’adaptar l’entrenament a l’estat físic  actual dels abonats i ajudar-los a recuperar la  forma física i assolir els objectius que es plantegin  a curt, mig i llarg termini.

Les activitats dirigides es desenvoluparan en 3 grans espais per garantir la  seguretat. El ciclo-indoor, s’ha traslladat al Pavelló Municipal on s’ha creat una espaiosa sala amb una capacitat de 20 abonats, en fase 3, i que s’anirà incrementant fins a 35 d’acord amb les indicacions que marquin les autoritats sanitàries per la nova normalitat. Es disposarà d’un espai de 7 metres quadrats per cadascun dels usuaris que donarà llibertat de moviment i total seguretat. Abans i després de l’activitat s’hauran de netejar les bicis per garantir la pròpia seguretat i la de la resta d’usuaris. La resta d’activitats es desenvoluparan entre la sala 1 i la sala 2, en les quals també es disposarà d’amplis espais delimitats per cadascun dels usuaris.

Pel que fa a la piscina, es podrà accedir a partir del dia 15 de juny i es disposarà de 60 minuts d’entrenament que s’ hauran de reservar prèviament.

S’anirà adaptant l’oferta segons la demanda dels abonats amb l’objectiu de garantir la pràctica esportiva de forma segura.

La regidora d’Instal·lacions Esportives, Mar Negro, ha explicat que “som conscients que es tracta d’una situació nova per a tots i, per tant, l’èxit dependrà de la capacitat d’adaptació de tothom a la nova realitat”. En aquest sentit, Mar Negro, convida als abonats a traslladar les inquietuds i suggeriments al personal de les instal·lacions per tal de poder valorar la possibilitat de satisfer les necessitats que sorgeixin.

Els aforaments, que s’han realitzat en base al document aprovat pel Comité tècnic del Pla PROCICAT del 2 de juny, són els següents:

-SALA FITNESS I CARDIO, 20 persones

-PISCINA, 20 persones

-SALA CICLO-INDOOR 20 persones

-SALA 1, 12 persones

-SALA 2, 12 PERSONES

A més, el Complex Esportiu Club Tennis Vendrell obrirà el 8 de juny per a la pràctica de pàdel i tennis.

El Vendrell, 4 de juny de 2020

El dilluns dia 8 de juny es tancarà la Plaça dels Germans Trillas per les obres d’urbanització previstes al Projecte Feder. Aquest projecte té com a objectiu la reordenació i millora de l’espai urbà del centre de Coma-ruga. Les obres començaran per la plaça i posteriorment s’actuarà al voltant del llac, amb la restauració de l’estructura arquitectònica que l’envolta, i a l’entorn immediat de l’edifici Tabarís. Aquesta obra d’urbanització inclou la renovació total dels paviments, dels serveis urbans soterrats, l’enjardinament, la senyalització i el mobiliari urbà. 

Els objectius principals d’aquest projecte d’urbanització són:
-Recuperar el centre de Coma-ruga per a la ciutadania, perquè esdevingui un espai renovat atractiu per als veïns i veïnes, i visitants, per al desenvolupament d’activitats d’oci i per a la implantació d’activitats econòmiques.
-Pacificar aquest espai central prioritzant la mobilitat a peu i en bicicleta enfront el transit de vehicles.
-Millorar i donar continuïtat a la connexió entre el centre urbà i el passeig marítim.
-Potenciar i recuperar els valors naturals del territori on s’implanta el nucli urbà de Coma-ruga.
-Utilitzar materials que contribueixen a la reducció de la contaminació, com  paviments que absorbeixen el CO2.

La redacció de projecte bàsic i executiu ha estat realitzada pel despatx d’enginyers  SBS SIMÓN I BLANCO, S.L.P  i l’obra s’ha adjudicat a la UTE VOLTES CONNECTA-VOLTES. El projecte Feder s’ha d’executar abans de final d’aquest any per complir les condicions de la subvenció i el seu pressupost és de 992.067,99 euros, IVA inclòs.
Aquesta actuació inclou també la recuperació de tres elements patrimonials emblemàtics: la restauració de l’estructura arquitectònica de l’Estany, de la Font del Roserar i de l’espai adjacent a la deu. Aquests treballs han estat adjudicats a la UTE LESENA, SERVEI INTEGRAL AL PATRIMONI SLU – ALFI BIOCONS SL ,  per un import  72.982,20 euros, IVA inclòs.
El Feder de Coma-ruga, a més d’aquesta obra d’urbanització, inclou també la rehabilitació de l’edifici del Tabarís, projecte que en aquests moments està en fase de redacció.

02 14 logos feder web
Aquesta acció està inclosa en el projecte "Recuperació i dinamització de l'espai públic i elements patrimonials del centre urbà de Coma-ruga com a elements estratègics de foment de l'activitat turística i econòmica”, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

El Vendrell, 4 de juny de 2020

El Consorci per a la Normalització Lingüística de Tarragona presenta la quarta edició del Concurs de Microrelats "T'estimo, no t'estimo...", que té l'objectiu de fomentar la creació literària en català a través de les xarxes socials, on s'han de publicar els microrelats
El Concurs de Microrelats "T'estimo, no t'estimo..." s'adreça a alumnes i exalumnes de català del CNL de Tarragona (CNLT), a participants del programa Voluntariat per la Llengua i a seguidors de les xarxes socials del CNLT. És precisament a les xarxes Twitter, Facebook i Instagram on s'han de publicar els microrelats, que han de ser en català i tenir una llargada màxima de 280 caràcters o 40 paraules. Cal acompanyar-los amb l'etiqueta #microrelatCNLT2020. El tema sobre el qual ha de girar el microrelat és l'amor i el desamor, en qualsevol de les seves múltiples manifestacions.
El termini per a la presentació de treballs és el 28 de juny. El veredicte es coneixerà el 30 de juny, a través dels comptes del CNL Tarragona a les xarxes. L'autor o autora del microrelat guanyador rebrà un val de 100 € per a la compra de llibres. Les bases completes es poden consultar al web del CNLT: cpnl.cat/tarragona.

Actualització: 4 de juny de 2020

Les mesures per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19) són les següents:

Gent Gran
Es tanquen els 3 esplais de la gent gran (els dos del Vendrell i el de Coma-ruga) i es limiten les visites a la Residència d’avis La Muntanyeta.
Es tanca el Centre de Dia.

Serveis Socials
Es limiten les atencions a les que només siguin necessàries i es reforça l’atenció per telèfon i per vies telemàtiques.
Es tanca el Centre Obert (Edifici de Fàtima).

Educació / Joventut
Es tanquen les escoles bressol municipals. S'està treballant per poder-les tornar a obrir properament si les condicions de seguretat sanitària ho permeten.
Se suspenen les activitats extraescolars i el servei d'acollida de La Ballaruga. Es tanquen l’Aula de Ceràmica i el Casal Jove.
Es tanca l’Escola Municipal de Música Pau Casals.
Se suspèn el transport escolar.

Centres cívics
S’anul·len les activitats i es tanquen les sales d’actes i de reunions.

Cultura
Es tanquen el Teatre Municipal Àngel Guimerà, l’Auditori Pau Casals, l’Auditori del Tívoli i els museus i les sales d’exposicions municipals.
La Biblioteca Pública Terra Baixa obrirà el dilluns 25 d'abril en horari provisional de dilluns, dimecres i divendres, de 10 h a 13 h, i dimarts i dijous, de 16 h a 19 h, amb només servei de préstec amb reserva prèvia i de documents de la Biblioteca que estiguin disponibles.

Esports
A partir de les 15 h del 13 de març, es tanquen les instal·lacions esportives municipals (previsió de reobertura a partir del 8 de juny, si s'entra a la fase 3 i es poden garantir les mesures de seguretat sanitàries).

L’EINA
Se suspenen les formacions que es desenvolupen a les instal·lacions de l’EINA.

Edificis i espais municipals
Es limiten les visites i les atencions de tràmits per evitar aglomeracions i cues en espais interiors dels edificis municipals.
Es recomana l’ús de les vies telemàtiques.
Es tanca l’Àrea recreativa del Tomoví.
Es precinten els parcs públics.
El Cementiri Municipal del Vendrell reobre al públic des del 9 de juny, amb l'horari de 9:30 a 13:30 h i de 16 a 19 h (dilluns, tancat, i el dimarts només obert a la tarda; i fins al 15 de juny l'horari serà el d'hivern: https://elvendrell.net/cementiri-cid-186). S'ha de portar mascareta posada i respectar la distància de 2 metres de seguretat. Els enterraments es continuaran fent amb una presència limitada de familiars.
L'Oficina d'Empadronament torna a atendre de forma presencial i amb cita prèvia des del 25 de maig. Per demanar cita prèvia s'ha de trucar al telèfon al 977 15 46 80, en horari de 8 h a 15 h. Per accedir a l’oficina s'haurà de portar mascareta. Els tràmits també es poden fer de forma telemàtica. A la Carpeta Ciutadana del web municipal, amb certificat digital, es poden obtenir volants d'empadronament. A la Seu electrònica -amb certificat digital, clau PIN o IdCATMobil- i mitjançant instància, es poden fer tràmits com alta/baixa de padró i canvi de domicili.
L'Oficina d'Aigües del Vendrell, ubicada al c/ Carnisseria, torna a atendre de forma presencial des de l'1 de juny amb l'horari de 9 h a 13:30 h. Es limita l'aforament a 2 clients i les persones més grans de 65 anys tenen de 9 h a 10 h com a horari preferent. S'han d'utilitzar els guants que estan disponibles a l'entrada de l'oficina i portar posada una mascareta.

Platges
Obertes amb les mesures recollides al ban municipal del 25 de maig de 2020

Mercats i fires
S’anul·len els mercats setmanals del Vendrell (divendres), excepte les parades d’alimentació de les places del Mercat i de Francesc Macià. A Coma-ruga, des del dissabte 9 de maig, hi ha parades d'alimentació, i des del dissabte 16 de maig també hi ha parades de roba. 
S’anul·la el mercat de brocanters de la Rambla (segon dissabte de mes).

Zona blava
Activa des de l'1 de juny.

S’aconsella a la ciutadania i al teixit social i empresarial del municipi que se segueixin les indicacions i les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Aquestes mesures preventives s’allargaran fins a nou avís. La informació s’anirà actualitzant en funció de l’evolució i de la nova informació que es vagi disposant i de les noves directrius dels òrgans competents.
Al costat d’aquestes mesures preventives, l’Ajuntament del Vendrell vol transmetre a la ciutadania un missatge de tranquil·litat i de confiança, i es demana que se segueixi la informació dels canals oficials i que no es difonguin informacions falses o no contrastades.
Es recorda que davant de qualsevol sospita de contagi es recomana trucar al telèfon 061 i es pot seguir la informació actualitzada al web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, manifesta la plena confiança amb el sistema sanitari del país i reitera la màxima col·laboració de l’Ajuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat i la Xarxa sanitària i social Santa Tecla.

BAN MUNICIPAL del 6 de maig de 2020 relatiu a les mesures que cal prendre en els passejos per a infants, persones grans i dependents i per a la pràctica esportiva individual, amb motiu del virus Covid-19

BAN MUNICIPAL del 25 de maig de 2020 relatiu a les mesures que cal prendre en els passejos per a infants, persones grans i dependents i per a la pràctica esportiva individual, amb motiu del virus Covid-19 (Fase 2)

RESOLUCIÓ SLT/737/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2

Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19

Real Decreto-ley 8/2020, de 17 de marzo, de medidas urgentes extraordinarias para hacer frente al impacto económico y social del COVID-19

El Congreso autoriza la prórroga del estado de alarma hasta el 12 de abril para hacer frente al COVID-19

El Congreso autoriza la prórroga del estado de alarma hasta el 26 de abril para hacer frente al COVID-19

El Congreso autoriza la prórroga del estado de alarma hasta el 9 de mayo para hacer frente al COVID-19

El Congreso autoriza una cuarta prórroga del estado de alarma hasta el 24 de mayo para hacer frente al COVID-19

El Congreso autoriza la prórroga del estado de alarma hasta el 7 de junio y convalida el real decreto-ley con medidas de apoyo al sector cultural

El Congreso autoriza una sexta prórroga del estado de alarma, de 15 días, hasta el 21 de junio, para hacer frente al COVID-19

Real Decreto-ley 10/2020, de 29 de marzo, por el que se regula un permiso retribuido recuperable para las personas trabajadoras por cuenta ajena que no presten servicios esenciales, con el fin de reducir la movilidad de la población en el contexto de la lucha contra el COVID-19

Orden SND/307/2020, 30 de marzo, por la que se establecen los criterios interpretativos para la aplicación del Real Decreto-ley 10/2020, de 29 de marzo, y el modelo de declaración responsable para facilitar los trayectos necesarios entre el lugar de residencia y de trabajo.

Orden SND/380/2020, de 30 de abril, sobre las condiciones en las que se puede realizar actividad física no profesional al aire libre durante la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19

Orden SND/388/2020, de 3 de mayo, por la que se establecen las condiciones para la apertura al público de determinados comercios y servicios, y la apertura de archivos, así como para la práctica del deporte profesional y federado.

Orden SND/399/2020, de 9 de mayo, para la flexibilización de determinadas restricciones de ámbito nacional, establecidas tras la declaración del estado de alarma en aplicación de la fase 1 del Plan para la transición hacia una nueva normalidad.

Orden SND/414/2020, de 16 de mayo, para la flexibilización de determinadas restricciones de ámbito nacional establecidas tras la declaración del estado de alarma en aplicación de la fase 2 del Plan para la transición hacia una nueva normalidad.

Orden SND/422/2020, de 19 de mayo, por la que se regulan las condiciones para el uso obligatorio de mascarilla durante la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19.

Orden SND/440/2020, de 23 de mayo, por la que se modifican diversas órdenes para una mejor gestión de la crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19 en aplicación del Plan para la transición hacia una nueva normalidad (Fase 2).

Preguntes i respostes sobre les restriccions d'activitats pel COVID-19 a Catalunya 

Preguntes freqüents sobre l’obertura d’establiments durant l’estat d’alarma amb motiu del coronavirus

Preguntes freqüents sobre el confinament per regions sanitàries (fases de desconfinament)

Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l’estat d’alarma per la crisi sanitària per la COVID-19

Guia de recursos del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya enfront el COVID-19

Mesures econòmiques de l'Ajuntament del Vendrell
-No es cobrarà la quota del mes d'abril de les escoles bressol municipals i de l'Escola Municipal de Música Pau Casals.
-No es cobrarà el rebut del mes d'abril de l'Aula de ceràmica. Al proper rebut -una vegada hagin començat les classes- es descomptaran les setmanes que no s'hagin fet el març.
-Es congela la quota a les persones usuàries dels centres esportius municipals del Camp d'Esports i Dr. Robert i del complex esportiu Club Tennis El Vendrell, des del 14 de març i fins que s'hi reanudi l'activitat esportiva.
-Modificació del calendari de pagament de tributs a través de BASE
-Els establiments afectats pel tancament obligatori mentre duri l'estat d'alarma no hauran de pagar la part proporcional de les taxes de mercats de venda no sedentària i d'ocupació de la via pública per a terrasses.
-S'habilita una partida de Serveis Socials per fer pagaments d'urgència a famílies amb dificultats econòmiques. Serviran per atendre necessitats puntuals, urgents i bàsiques de subsistència derivades de la situació actual
-La Regidoria de Serveis Socials i la colla castellera Nens del Vendrell mantenen vigent el projecte "Fem pinya" de beques menjador amb targetes moneder, de la mateixa manera que les beques menjador de la Generalitat de Catalunya.
-Mesures d'interès d'Aigües del Vendrell
-Contracte amb CaixaBank per adquirir 50 targetes moneder per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació de famílies ateses per Serveis Socials. 
-Ajut per al manteniment i impuls de persones treballadores autònomes i pimes (termini de sol·licitud finalitzat) 
-Recull de mesures i econòmiques i socials per combatre la Covid-19 per a autònoms i empreses

 

 

 

 

 

El Vendrell, 2 de juny de 2020

Des de la Regidoria de Cultura, tot i la situació d’emergència sanitària, se segueix treballant amb la voluntat de mantenir viu l’esperit d’El Vendrell. Capital de la Cultura Catalana 2020. L’objectiu no és un altre que seguir promovent el nostre llegat, el patrimoni i la cultura, malgrat les restriccions que s’han imposat d’ençà de la declaració de l’Estat d’Alarma.
Precisament, dins el projecte #LaCapitalACasa, la Regidoria de Cultura ha preparat uns packs composats per targetes culturals, retallables, origamis, plastilina i mandales, que la Policia local i Protecció Civil han entregat aquesta setmana a la Residència La Muntanyeta i a la Llar Santa Anna. L’objectiu és apropar la cultura als avis i àvies d’aquests equipaments, perquè ells puguin fer-se també partícips del projecte d’El Vendrell 2020.
A més, està estudiat com les activitats d’expressió plàstica ajuden a l’estimulació cognitiva de les persones grans, activant mecanismes tant físics, com psicològics, emocionals i mentals.
En paraules de la regidora de Cultura, Silvia Vaquero, “aquest petit gest és una mostra més de l’estima que sentim pels avis i àvies del Vendrell. Persones que són baluards de la memòria de la nostra vila i tot un exemple de la cultura de l’esforç. Són per nosaltres un gran exemple”.

 

 

El Vendrell, 2 de juny de 2020

L’Ajuntament del Vendrell, conjuntament amb l’Agència Catalana de Joventut i l’Observatori Noctàmbul@s, ha iniciat un procés per elaborar un Pla d’actuació i un Protocol davant les violències sexuals als espais festius del Vendrell.
Un del grups de treball fonamentals on s’abordaran i s’identificaran els aspectes a definir en el document final és la Comissió Participativa. A aquest grup de treball hi estan convidades totes aquelles persones del territori que vulguin participar-hi, posant especial èmfasi en aquells col·lectius o persones que tenen implicació i desenvolupen activitats relacionades amb la temàtica, que porten temps treballant des d’una perspectiva de gènere i feminista, o bé que els afecta directament amb les accions que presumiblement es duran a terme per intervenir en els espais festius. La Comissió Participativa recollirà tant informació clau sobre el territori, com aportacions, idees i propostes que vestiran el Protocol que s’està elaborant. A més, aquest grup de treball serà l’encarregat de definir les accions bàsiques del pla d’actuació, tot prioritzant les línies d’actuació que consideri prioritàries al territori.
Donada la situació sanitària, la primera trobada de la Comissió es durà a terme en línia la setmana del 8 al 12 de juny. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: https://forms.gle/HTKWnxE4nDMEpmLV7

El Vendrell, 29 de maig de 2020

El proper dilluns 1 de juny l'oficina d'Aigües del Vendrell, ubicada al c/ Carnisseria, tornarà a obrir per a l'atenció al públic amb l'horari de 9 h a 13:30 h. Es limitarà l'aforament a 2 clients i les persones més grans de 65 anys tindran de 9 h a 10 h com a horari preferent. S'hauran d'utilitzar els guants que estaran disponibles a l'entrada de l'oficina i portar posada una mascareta.  

El Vendrell, 29 de maig de 2020

La Fundació Apel·les Fenosa del Vendrell tornarà a obrir les portes al públic el proper 10 de juny. Ho farà aquesta data per recordar que el 10 de juny de 1944 les tropes nazis varen provocar a la localitat d’Oradour-sur-Glane una massacre amb 642 persones assassinades, 19 de les quals eren republicans espanyols.
El 28 de març d’aquest 2020 s’havia d’haver fet la inauguració de la mostra dedicada a la història del Monument, que va ser encomanat llavors a Apel·les Fenosa, amb la presència de familiars de les víctimes i de les autoritats vinculades a les poblacions d’origen de les víctimes.
En aquests mesos de l’estat d’alarma, l’exposició ha estat viva i activa, i la Fundació ha contactat amb els centres de memòria, historiadors i periodistes, per difondre la identitat de cadascuna de les víctimes republicanes. Aquesta divulgació ha obtingut un gran ressò a l’Aragó, a Múrcia i a Catalunya, amb articles i recerques vinculades a les localitats de Saragossa, Alcañiz, El Esparragal, Sabadell, i Vilalba dels Arcs, d’on eren aquestes famílies assassinades.
Mentre tant, a més del llibre dedicat a la mostra escrit pel professor de la Sorbonne, Bertrand Tillier, ha aparegut un nou llibre, “Recuerda”, de l’historiador David Ferrer Revull, que escriu una a una la història personal de les 19 víctimes.

 

El Vendrell, 29 de maig de 2020

Per la finalització de les competicions de la temporada 2019-2020 amb motiu de la pandèmia del Covid-19, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell ha pres la decisió de mantenir tancades les instal·lacions esportives per als entrenaments d’esports federats i de Jocs Esportius Escolars.
La regidora d’Instal·lacions Esportives, Mar Negro, ha manifestat que “amb aquesta decisió es pretén minimitzar al màxim el risc de contagis i prioritzar la salut dels vendrellencs i les vendrellenques”.
Es treballa amb la previsió de poder obrir les instal·lacions esportives als entrenaments d’esports federats i de Jocs Esportius Escolars a l’inici de la propera temporada 2020-21, que en alguns casos en què es fa pretemporada seria a mitjan del proper mes d’agost, “sempre i quan la situació evolucioni de forma favorable i es pugui garantir la seguretat sanitària”, ha afegit Mar Negro. 

El Vendrell, 29 de maig de 2020

A partir del proper dilluns 1 de juny s’activarà la zona blava d’aparcament, que va quedar anul·lada a l’inici de l’estat d’alarma fins a nou avís, perquè l’increment progressiu de la mobilitat i la reactivació comercial fan necessari que hi tornin a haver espais disponibles per l’aparcament de rotació al centre de la vila.

D’altra banda, per l’increment de la mobilitat i per garantir espais disponibles d’aparcament de rotació, també s’activarà la zona blava al centre de Coma-ruga amb aquest calendari:
-Cap de setmana del 6 i 7 de juny
-Cap de setmana del 13 i 14 de juny
-A partir del dissabte 20 de juny, cada dia fins acabar la temporada d’estiu

Per tal que els parquímetres estiguin en correctes condicions d’higiene, l’empresa concessionària PARVEN posarà en marxa un protocol de neteja i desinfecció especial, si bé es recomana utilitzar el servei amb guants.©2019 Ajuntament del Vendrell