03 26 rp nous cicles formatius ins andreu nin01 webEl regidor d’Educació, Kenneth Martínez, i la directora de l’institut Andreu Nin, Susana Ecay, han anunciat dos nous cicles formatius per al curs 2019-2020, un grau mitjà relacionat amb activitats esportives i un de superior sobre integració social.

03 26 Cartell Aules artístiqueswwLa Regidoria de Cultura, a través de les Aules Artístiques, organitza per al proper mes d’abril un monogràfic de ceràmica per fer “en família”. La proposta passa perquè dos membres d’una mateixa família participin conjuntament en aquest taller i puguin gaudir d’un matí experimentant amb el fang. L’edat mínima per participar als monogràfics és de 3 anys i cal que, com a mínim, un membre de la família sigui major de 18 anys.

03 25 La niña gordawFilla d’un lliurepensador alcohòlic i amb una educació sentimental a base d’exaltats fullets sentimentals, la niña gorda és una càndida criatura que acabarà sent exhibida com una atracció de circ per la magnitud de les seves carns, rodejada per un món sòrdid que alimenta contínuament la seva ingenuïtat a fi d’obtenir-ne un rendiment econòmic.

03 25 rp monifestat webDel 29 al 31 de març, més de 700 joves monitores i monitors es reuniran al Vendrell per celebrar la Monifesta't 2019.

La Monifesta't és la Trobada de Monitores i Monitors d'Esplais Catalans, i serveix per reivindicar i visibilitizar la tasca educativa voluntària que es fa en els esplais. L’esdeveniment començarà el divendres 29 de març i finalitzarà el diumenge 31 amb la celebració d’un gran acte reivindicatiu.

 

Coberta llibrewLa Fundació Apel·les Fenosa i l'Ajuntament del Vendrell evoquen la colònia d'intel·lectuals i artistes internacionals que va consolidar-se al Vendrell als anys seixanta, amb l'arribada de l'escultor Apel·les Fenosa, que va convidar els seus amics a la Casa del Portal del Pardo. Un llibre i una exposició narraran aquest cenacle desconegut, amb la descripció dels seus protagonistes.

ajuntament webSegueix-lo en directe a Ràdio i Televisió el Vendrell

 

El proper dimarts 26 de març, a les 18 h, se celebrarà una sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del Vendrell amb el següent ordre del dia.

03 21 Xerrada bullyingLa comissió de famílies del Pla Educatiu d'Entorn amb la col·laboració de l'ORC dels Mossos d'Esquadra del Baix Penedès i Aroa Mateo del Centre Intelment han organitzat una xerrada amb el títol "Quin pla d'acció hem de seguir si tenim la sospita que el nostre fill/a pateix bullying o ciberbullying" que tindrà lloc el dimecres 27 de març, a les 19 h, al Centre cívic l'Estació.

 

03 19 hospital del vendrell webDesprés d’haver-se reunit la setmana passada l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i el regidor de Salut, Ferran Trillas, amb el director general de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, Joan Maria Adserà, s’ha arribat a l’acord per ampliar l’aparcament i les Urgències de l’Hospital del Vendrell.

 

03 12 Díptic informatiu preinscripció 2019 2020 imatge webEn el següent enllaç es pot consultar el calendari de preinscripció i matrícula als centres d'infantil, primària i secundària del Vendrell per al curs 2019-2020.

Preinscripció i matrícula per al curs 2019-2020

 

 

03 18 Maria BofillwEl proper divendres 22 de març, a les 20h, tindrà lloc a la Sala Portal del Pardo la inauguració de l’exposició “Natures” de la ceramista Maria Bofill. Com diu l’artista Ramon Rodríguez en el catàleg de la mostra: “Maria Bofill és una artista que pot semblar paradoxal, però no en el sentit de ser incoherent o contradictòria;


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48