Imatge completa 

El pressupost municipal del 2016, aprovat definitivament el març del 2016, conté una partida de 50.000 euros destinats a millores i inversions a les platges, a la qual s’hi ha afegit recentment una partida de 20.000 euros per a millores de manteniment, fruït d’una modificació de crèdit aprovada amb data 25 d’octubre de 2016. 

Segons es va acordar en el Ple de la Corporació de data 24 de desembre de 2015, els veïns i veïnes de les platges són, amb el seu vot, els qui decidiran els projectes i actuacions  que es duran a terme amb aquests diners, sempre tenint en compte l’import màxim i la viabilitat tècnica dels projectes.

En aquest apartat del web municipal trobareu informació de com es desenvolupa aquest procés de pressupost participatiu de les platges: la guia i el calendari previst, les propostes presentades per les associacions de veïns i els resultats del procés de les votacions, entre altres.

Aquest procés participatiu és també, alhora, una prova pilot per a futurs processos de pressupostos participatius al municipi.

 

PROCÉS DE VOTACIÓ DEL 25 I 26 DE NOVEMBRE:198 vots, 6 d'ells, nuls

Les propostes guanyadores son les destacades en verd, consulta aquí el detall de les votacions.

 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell