Al bell mig del Vendrell tenim l’espai públic del Botafoc (veure indicadors zones verdes al Vendrell) que, gràcies a la inversió que s'espera del projecte EDUSI, es pot convertir en un important espai de referència donant cabuda a diferents usos i elements. (veure límits del procés participatiu: URBANISTICS, PLA DE MOBILITAT i ECONÒMICS)

Per definir-los, el govern de l’Ajuntament del Vendrell va consultar als ciutadans i a les entitats quines creien que són les prioritats; per això, es va posar en marxa un nou procés participatiu perquè tothom hi digués la seva, amb el compromís d’estudiar les propostes més valorades en els òrgans competents per a la presa de decisions, incorporant els resultats al projecte de l’EDUSI per sol·licitar la subvenció.

Aquest procés participatiu, dissenyat per tècnics municipals de diferents àrees,  va estar obert durant tot el mes de març amb l’objectiu de recollir propostes per definir el contingut i els usos cívics complementaris que han de concórrer en l’àmbit del futur parc del Botafoc. (veure informació del procés participatiu)

 

     Resultats de l'enquesta

Resum del procés i dels resultats

 

Dissabte 25 de març de 2017, jornada participativa per a nens i nenes menors de 12 anys.

Dins la jornada solidària a favor de l’AFAPAC, famílies de nens amb càncer, es van recollir propostes infantils per al futur parc del Botafoc 

Programa de la jornada solidària

Copy short URL
 
Comissió de seguiment per a la consulta del futur parc del Botafoc. Segons l’acord del Consell Territorial de la Mobilitat (CTM), del 28 de febrer passat, el 13 de març de 2017 es va constituir aquesta Comissió amb els membres del Consell que van acceptar la invitació de formar-ne part i els representants dels grups polítics membres del Consell.
 
 
 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell