Una de les prioritats que s’ha fixat l’Ajuntament del Vendrell com a equip de govern és fomentar la participació ciutadana. I ho ha fet perquè està convençut que això ajudarà a governar millor. Saber què opina la ciutadania i quines són les seves inquietuds contribueix a fer una gestió més propera. 


La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament del Vendrell és l’eina per posar-vos en contacte amb el consistori. Un dels projectes que ho fa possible és el “Digue’ns”. Aquest projecte permet als ciutadans fer observacions sobre aquells assumptes relacionats amb el Vendrell que són susceptibles de ser resolts per alguna de les regidories del consistori. Des de Participació Ciutadana es fa arribar cadascuna de les aportacions veïnals a la regidoria responsable de les qüestions a les quals fa referència el comentari. Un cop se n’obté resposta, es retorna al ciutadà.

Aquesta Regidoria, a més, s’encarrega de mantenir les relacions amb les associacions de veïns del municipi i de gestionar les peticions de subvencions que les associacions de veïns fan a l’Ajuntament.

Una altra de les línies de treball de la regidoria de Participació Ciutadana és la gestió i manteniment del Registre Municipal d’Entitats, una eina clau per potenciar l’associacionisme i afavorir l’enfortiment del teixit social de la vila. Tot plegat ha de contribuir a fer una societat vendrellenca més participativa, en la què els ciutadans i ciutadanes contribueixin activament al progrés del municipi. 

Oficina de Participació Ciutadana
Lloc: A la primera planta de l'Esplai de la Gent Gran del Tívoli
Horari d'atenció al públic:
De Dilluns a divendres, de 10 h a 15 h
Tel.
977 10 94 94
C/e: pciutadana@elvendrell.net

 

©2019 Ajuntament del Vendrell