L'illa de vianants és un espai on els vianants disposen de la totalitat de l'amplada del carrer per poder caminar. Aquest espai és una àrea ambiental lliure de cotxes i vehicles de motor.

L'illa de vianants està vorejada per portes d'entrada, que son accessos senyalitzats a l'efecte i amb pilons retràctils instal.lats a terra. Per poder accedir-hi lliurement amb el vehicle i accionar la porta d'entrada, és necessari disposar d'un comandament a distància.

                       Accs_Regulat_Plaa_Nova_ok

                  Illa de vianants: Accés per porta d'entrada a la Plaça Nova

Vegeu plànol d'illa de vianants i portes d'entrada per a vehicles

 Acces_planol

 

Sol.licitud de targeta d'identificació de vehicle i comandament a distància

Qualsevol persona que tingui un habitatge, un garatge o un negoci a l'illa de vianants pot demanar un comandament a distància per accedir-hi. Els transportistes no en tindran, ja que hauran d'accedir-hi en les hores en què els pilons estan abaixats. 

L'Ajuntament del Vendrell facilita als veïns i comerciants de l'illa de vianants una targeta d'identificació per al vehicle, perquè puguin accedir-hi sense ser multats.

Vegeu els tràmits:

Sol.licitud de targeta per l'accés a l'illa de vianants

 

Horari lliure accés a illa de vianants:

Per tal de facilitar als transportistes l'accés a l'illa de vianants per fer la càrrega i la descàrrega de productes als establiments de la zona, l'horari en què els pilons estaran abaixats serà el següent:

De dilluns a dissabte:
Matins de 7 h a 11 h
Tardes de 15 h a 18 h

 

Tornar - Mou-te en vehicle privat

Tornar - Zona de vianants del Vendrell

©2019 Ajuntament del Vendrell