Estació pública de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics al municipi del Vendrell (EdRRA)

L’Estació de Recàrrega Ràpida de vehicles elèctrics (EdRRA) ubicada a la plaça Orient, al costat de l’accés a l’edifici del Mercat Municipal.

Atès que el municipi del Vendrell està adherit a la Aliança de municipi per a la interoperabilitat de les estacions de recàrrega, aquesta estació compleix les especificacions necessàries requerides per formar-ne part de la xarxa de cobertura de recàrrega al territori de Catalunya.

   

Foto actual cargador ok

L’EdRRA permet una recàrrega ràpida per vehicles elèctrics en corrent contínua amb protocols CHAdeMO, COMBO CCS i, en corrent alterna, amb Mode 3. L’equip té una potència màxima de 50kW, disposa de pantalla interactiva i comunicacions, Ethernet i 3G, i datalogger integrat que facilita la interacció amb l’usuari i la gestió remota amb el centre de control. Aquest punt de recàrrega està equipada per identificar l’usuari mitjançant l'ús d'una App de telèfon mòbil.

 Vehicle elèctric EdRRA

  Acces planol vehicle electric

 

Per tal de descarregar l'App d'identificació d'usuari i reserva d'aquesta estació cal escanejar el codi QR que hi apareix al frontal de l'Estació de recàrrega ràpida o bé cercar-la per les plataformes de descàrrega d'aplicacions mòbils Android o iOS amb el nom: EV CHARGE

ev charge

Tornar a l'apartat anterior-vehicles elèctrics informació general

 

Especificacions - Tipus de punts de recàrrega

Tipus carregadors

 

Xarxa d'Estacions de recàrrega de vehicles elèctrics a Catalunya (PIRVEC) - interoperabilitat

 Icone xarxa recàrrega

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell