clubdelecturacloenda2016 webLa Biblioteca organitza al llarg de l’any diferents activitats gratuïtes relacionades amb la lectura, els llibres i les diferents àrees de coneixement i la creació cultural. Són obertes a tothom i per a tots els públics, formant algunes part de cicles ja consolidats i d’altres de realització puntual.

· Presentacions de llibres, especialment d’autors locals o d’obres de temàtica vendrellenca o penedesenca

· Exposicions temàtiques: temporals o irregulars sobre temàtiques diverses, que poden tractar qualsevol àrea del coneixement, però molt sovint relacionades amb el món del llibre i la literatura

· Tallers i formació en noves tecnologies

· Audicions, projeccions i concerts

· Visites per a grups: per conèixer el fons i els serveis de la Biblioteca, adreçades a escoles, llars d’infants i grups diversos.

· Hora del conte: per a nens i nenes i activitats per a nadons i famílies.

· Club de Lectura per adults

· Colles de la Lectura: adreçades a infants i joves durant els mesos d’estiu.

Moltes d’aquestes activitats són fruit de la vinculació de la Biblioteca Pública Terra Baixa amb el municipi i el territori que fa que s’estableixin col·laboracions de manera habitual amb entitats, equipaments, empreses o particulars, entre altres.

Qui vulgui es pot subscriure als canals informatius de la Biblioteca per estar al corrent de la seva agenda cultural i formativa. També ho pot fer a través d’altres mitjans informatius del propi ajuntament, com ara l’Agenda Cultural Municipal, la seva pàgina web, etc.

 

Comunicació

©2019 Ajuntament del Vendrell