plgespetit06

Les platges del Vendrell tenen la certificació ISO 14001 i la ISO 9001. Aquestes certificacions, reconegudes internacionalment, són verificades amb auditories periòdiques de renovació sobre la gestió dels serveis i de les activitats desenvolupades a la zona de bany i a la sorra de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

En concret, la ISO 9001 reconeix la neteja de la sorra i la qualitat de l'aigua, juntament amb els serveis de socorrisme i d'atenció a l'usuari. També assegura que els processos de la contractació administrativa i els serveis contractats (neteja, vigilància, socorrisme, abalisament i manteniment) s'estan duent a terme segons l'adjudicació corresponent.

D'altra banda, la ISO 14001 reconeix el compromís amb el respecte al medi ambient amb un model de gestió de desenvolupament sostenible i que, alhora, potencia un turisme responsable amb l'entorn del litoral. També té en compte la reducció de costos en estalvi d'energia, de combustibles i d'aigua potable, a més de la reducció de la generació de residus.

 

9105071424 es

©2019 Ajuntament del Vendrell