plgespetit01

Situades a 3,5 quilòmetres de la vila, les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs constitueixen una de les principals atraccions del municipi.

La costa, d’uns set quilòmetres de longitud, és baixa, rectilínia i formada per platges de sorra fina. A la tranquil·litat, la transparència i la bona temperatura del mar, s’hi ha d’afegir l’alt percentatge de iode que contenen les aigües d’aquest racó de la Costa Daurada, cosa que les fa especialment saludables.

Des de 1988 la costa del Vendrell està guardonada amb Bandera Blava i és considerada, sovint, una de les millors de Catalunya.

I l’estiu de l’any 2012 va implantar la ISO ambiental i la de qualitat l’estiu de 2013. Un sistema de gestió ambiental a les platges de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs conforme als requisits de la Norma UNE-EN ISO 14001:2015 i la norma de qualitat UNE-EN ISO 9001:2015.

La norma ISO és un sistema de gestió d'àmbit internacional que reconeix la forma de gestionar els serveis i les activitats que es desenvolupen a la zona de bany i a la sorra de les platges, amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament sostenible local.

Aquesta certificació implica la planificació i implantació d'una política ambiental i de qualitat que inclou un compromís de millora contínua i de prevenció, com també el compromís de complir la legislació i la reglamentació ambiental vigents.


Així doncs, la renovació dels certificats són el resultats de la bona gestió integrada a la gestió de tots els serveis i de les activitats desenvolupades a la zona de bany i a la sorra de les platges del litoral vendrellenc.

 

 

 

 

Save

Save

©2019 Ajuntament del Vendrell