plgespetit01

Situades a 3,5 quilòmetres de la vila, les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs constitueixen una de les principals atraccions del municipi.

La costa, d’uns set quilòmetres de longitud, és baixa, rectilínia i formada per platges de sorra fina. A la tranquil·litat, la transparència i la bona temperatura del mar, s’hi ha d’afegir l’alt percentatge de iode que contenen les aigües d’aquest racó de la Costa Daurada, cosa que les fa especialment saludables.

I l’estiu de l’any 2012 va implantar la ISO ambiental i la de qualitat l’estiu de 2013. Un sistema de gestió ambiental a les platges de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs conforme als requisits de la Norma UNE-EN ISO 14001:2015 i la norma de qualitat UNE-EN ISO 9001:2015.

La norma ISO és un sistema de gestió d'àmbit internacional que reconeix la forma de gestionar els serveis i les activitats que es desenvolupen a la zona de bany i a la sorra de les platges, amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament sostenible local.

Aquesta certificació implica la planificació i implantació d'una política ambiental i de qualitat que inclou un compromís de millora contínua i de prevenció, com també el compromís de complir la legislació i la reglamentació ambiental vigents.

 

Així doncs, la renovació dels certificats són el resultats de la bona gestió integrada a la gestió de tots els serveis i de les activitats desenvolupades a la zona de bany i a la sorra de les platges del litoral vendrellenc.

 

Les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs estan certificades amb la ISO 9001:2015 (qualitat) i la ISO 14001:2015 (ambiental). L’abast del sistema és la gestió dels serveis i de les activitats que es desenvolupen a la zona de bany i a la sorra.


El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona - Costa Daurada ha atorgat una subvenció de 2.500,00 euros per dur a terme aquestes dues certificacions.

 

Turisme Diputació

 

 

 

 

Save

Save

©2019 Ajuntament del Vendrell