Accés restringit a la zona de vianants

L'illa de vianants és un espai on els vianants disposen de la totalitat de l'amplada del carrer per poder caminar. Aquest espai és una àrea ambiental lliure de cotxes i vehicles de motor.

L'illa de vianants està vorejada per portes d'entrada, que son accessos senyalitzats a l'efecte i amb pilons retràctils instal.lats a terra. Per poder accedir-hi lliurement amb el vehicle i accionar la porta d'entrada, és necessari disposar d'un comandament a distància.

                       Accs_Regulat_Plaa_Nova_ok

                  Illa de vianants: Accés per porta d'entrada a la Plaça Nova

Vegeu plànol d'illa de vianants i portes d'entrada per a vehicles

 Acces_planol

 

Sol.licitud de targeta d'identificació de vehicle i comandament a distància

Qualsevol persona que tingui un habitatge, un garatge o un negoci a l'illa de vianants pot demanar un comandament a distància per accedir-hi. Els transportistes no en tindran, ja que hauran d'accedir-hi en les hores en què els pilons estan abaixats. 

L'Ajuntament del Vendrell facilita als veïns i comerciants de l'illa de vianants una targeta d'identificació per al vehicle, perquè puguin accedir-hi sense ser multats.

Vegeu els tràmits:

Sol.licitud de targeta per l'accés a l'illa de vianants

 

Horari lliure accés a illa de vianants:

Per tal de facilitar als transportistes l'accés a l'illa de vianants per fer la càrrega i la descàrrega de productes als establiments de la zona, l'horari en què els pilons estaran abaixats serà el següent:

De dilluns a dissabte:
Matins de 7 h a 11 h
Tardes de 15 h a 18 h

 

Tornar - Mou-te en vehicle privat

Tornar - Zona de vianants del Vendrell

©2019 Ajuntament del Vendrell