festes_estiuEl Vendrell es caracteritza per la seva extensió geogràfica, la qual s’amplia amb els anys i provoca l’aparició de nous barris i nous sectors al municipi. Per aquesta raó, les festes també augmenten i es facilita als altres sectors de la localitat gaudir d’actes i activitats a prop de casa seva. Aquest seguit de festes es distribueixen pels barris marítims (Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs), Sant Vicenç de Calders, el barri del Puig, la urbanització de l'Oasi...

Aquestes celebracions estan plenes d’activitats per a tothom i esdevenen l'ocasió ideal per gaudir i sortir al carrer durant els dies calorosos d’estiu. A més a més, ens ofereixen l'oportunitat de relacionar-nos tant amb els vilatans i vilatanes, com amb les persones de fora i que vénen a passar les vacances al municipi. Amb aquestes festes s'aconsegueix fomentar la convivència i deixar de banda la rutina de cada dia per compartir bons moments plens d’alegria.

Les diverses associacions que s’encarreguen que aquestes festes es duguin a terme sense cap problema (Associació de Veïns Sant Ramon de Coma-ruga, Associació de Veïns del Francàs, Associació de Veïns de Sant Salvador, Associació Familiar Ferroviària, Associació de Veïns del Puig-Pèlag...) ens presenten cada any una programació d’actes diversa i atractiva, que intenten adaptar al màxim al gust de tothom i de totes les edats.

Així doncs, castells de foc, balls, concerts, danses populars, activitats lúdiques i esportives diverses, sopars populars, concursos, espectacles infantils, exposicions, etc. són part de l’atractiu d’aquestes festivitats que fa anys que atrauen el turisme, que proporcionen un valor afegit a la vida dels vendrellencs i vendrellenques i que estan obertes a tothom qui vulgui gaudir d’un mes d’agost actiu.

 

 

©2019 Ajuntament del Vendrell