05-31_FestaBicicleta_webDes de l’any 1942 se celebra aquesta festa tradicional, originària del Vendrell. S’hi apleguen milers d’afeccionats vinguts de tot arreu que, acollits per la vila, es desplacen pels carrers del municipi sobre dues rodes. Tots els participants porten bicicletes tradicionals, decorades o transformades en carrosses de configuracions espectaculars i molt imaginatives, amb l’objectiu de retre homenatge a aquest mitjà de transport clàssic, ecològic i entranyable.

Cada any, la creativitat dels vendrellencs i vendrellenques participants queda palesa a l'hora de dissenyar i confeccionar la temàtica que llueixen les seves bicicletes. Per això, al final del recorregut les autoritats locals lliuren diversos premis, que guardonen l’esforç i agraeixen la forta implicació dels vilatans

 76a Festa de la Bicicleta del Vendrell
26 i 27 de maig de 2018

Festa tradicional que se celebra al Vendrell des de l’any 1942


Imatge Festa BicicletaLa Festa de la Bicicleta del Vendrell es manté viva gràcies a la participació de les escoles del municipi i de la comarca, a través de les AMPAs, i de les entitats que la fan possible.

Seguint una tradició consolidada, la Festa de la Bicicleta del Vendrell tornarà a ser solidària: aquest cop, la recaptació de la iniciativa “Pedalem per una mateixa causa” anirà destinada a l’entitat vendrellenca Crisàlide.

Aquest any, com a novetat, durant el recorregut dels participants i també a la Rambla, es comptarà amb l’amenització del grup LaDinamo, una formació única que fa música sobre rodes. I com ja és habitual, durant el cap de setmana, Open Natura hi aportarà diferents actes com la pedalada nocturna o la mostra “Tot sobre rodes”.

Vegeu cartell

Vegeu programa d'activitats

#76festabicicleta


 

Vegeu 75a Festa de la Bicicleta del Vendrell (2017)

Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48