Benvolgudes veïnes i benvolguts veïns,

El Vendrell és un municipi en creixement: en població i en aspiracions. I per això necessita l’adequació i la millora dels seus serveis públics, i també dels serveis de les altres administracions, per tal de garantir la cohesió social i territorial. El municipi té diferents nuclis urbans, barris i urbanitzacions, i una població resident cada vegada més gran que modifica la nostra configuració i ens demana obrir el municipi al mar i a l’entorn natural.

Els nostres veïns i veïnes han de viure en entorns urbans de qualitat, nets i segurs, amb predomini dels espais públics, accessibles, i de zones verdes. Hem d’integrar l’entorn natural perquè sigui el nostre refugi climàtic i de lleure, i el connector entre els diferents nuclis de població del municipi.

La cultura ens uneix, és la nostra matriu social i font d’orgull i d’identitat. Una identitat acollidora, viva i inclusiva, de tota la riquesa i diversitat social. Identitat també de tots els nostres nuclis, cada un d’ells amb personalitat pròpia.
La prosperitat econòmica del Vendrell passa per consolidar-nos com a capital regional, de l’àrea metropolitana litoral: centre d’activitat comercial, administrativa i de serveis, públics i privats, a més d’una destinació turística de referència. La nostra prioritat ha de ser lluitar contra l’atur i generar activitat econòmica, i continuar sent líders en inversió i protecció social per garantir la cohesió social. Una vida autònoma i plena per a tots els veïns i les veïnes: feina, habitatge i igualtat d’oportunitats. I respectant sempre el principi irrenunciable de la convivència entre tots els vendrellencs i les vendrellenques: d’aquí, d’allà i de més enllà.

Estic convençut que, si compartim aquests objectius, trobarem plegats el camí.

PER LA COHESIÓ SOCIAL, TERRITORIAL I LA INCLUSIÓ
VISCA EL VENDRELL!

Kenneth Martínez Molina
Alcalde del Vendrell

©2019 Ajuntament del Vendrell