Miguel Ángel Cilleruelo Andrés

Regidor del Partit Popular

 

Nascut a l’Arboç del Penedès el 13 de setembre de 1985; als 3 anys, la família es va traslladar al Vendrell.

Llicenciat en Dret per la Universitat Rovira i Virgili i Postgrau en pràctica jurídica per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, aconseguint el certificat d’aptitud professional del Consejo General de la Abogacía Española i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya. Ha cursat nombrosos cursos d’especialització jurídica en les branques del dret penal, civil i laboral.

En l’àmbit professional, exerceix per compte propi la professió d’advocat, amb col·laboracions amb despatxos de Barcelona i el Vendrell.

Pel que fa a l'experiència política, destacar que ha sigut membre de les Noves Generacions del Partit Popular de Catanya i, actualment, és Secretari General del Partit Popular del Baix Penedès.

Aficionat a l’esport, en concret al futbol, ha sigut jugador del CE Vendrell i de la UE Tancat.

Verónica Moreno Polonio
Regidora de Sí Se Puede El Vendrell /Si es pot El Vendrell

 

Nascuda a Esplugues de Llobregat i des de que va néixer, amb 2a residència a Coma-ruga, a on es va traslladar de forma definitiva fa 16 anys. Actualment, veïna d'Albinyana.

Diplomada en Enginyeria Tècnica Industrial, especialitzada en Química Industrial.

Responsable del departament de Medi Ambient d'un laboratori multinacional d'anàlisi agroalimentari i industrial des de fa 14 anys.

Aficionada a l'esport des de petita. Jugadora de futbol a divisió nacional i a la selecció catalana de futbol. Junt amb un grup de noies vendrellenques va treballar per promoure el futbol femení al Vendrell. Durant més de 10 anys va lluitar en contra de les desigualtats que es fan entre l'esport masculí i el femení.

Vinculada a la política des de les eleccions europees del 2014, formant part del cercle de Podem El Vendrell. Va ser escollida com a membre del consell ciutadà de Podem El Vendrell i com a 2a de la llista a les eleccions municipals del 2015 a primàries obertes.

Eva Mata Sendra
Regidora d'Esquerra Republicana de Catalunya

 

Vaig néixer el 31 de juliol de 1974 al Vendrell. M'estimo el meu poble i m'agrada participar de les coses que s'hi fan. Vaig començar anant, quan era petita, a la Coral El Petit Estel i fins fa poc cantava al Cor Orfeó Parroquial. També vaig ser dansaire de l'Esbart Pau Casals. Quan es va inaugurar l'Escola Municipal de Música Pau Casals vaig ser una de les seves alumnes de piano.

Sóc seguidora de l'hoquei del Vendrell i de la gimnàstica rítmica; m'encanta escoltar com sona el violoncel.
M'agrada molt caminar i fer travesses llargues perquè et fa pensar i estimar la natura.

Tinc dos fills, la Xènia i el Pol, que intento fer créixer estimant el seu entorn i respectant a tothom.
També sóc coneguda com la "jove" de Cal Cutchet, on he treballat amb el seu marit Jordi, elaborant productes típics de casa nostra. Abans, però, vaig treballar molts anys a l'empresa del meu pare portant la gestió i la comptabilitat. Allí, en acabar els estudis d'administratiu, vaig poder aplicar tots els coneixements apresos. També vaig treballar a la perruqueria que tenia la meva mare.

Vicepresidenta de la Regional Penedès d'ERC.
Vocal de política municipal de la Sectorial de Medi Ambient i Energia d'ERC.

 

 

Josep Mercadé Aloy
Regidor de Territori (Urbanisme, Territori, Infraestructures i Mobilitat)

Nascut al Vendrell l’any 1978, és arquitecte per l’ETSAB (UPC), enginyer de camins canals i ports per l’ETSECCPB (UPC) i doctor en urbanisme amb menció internacional (UPC-ETH Zurich). Durant els estudis universitaris fou becat per la Fundació Mies van der Rohe i per la Fundación Caja de Arquitectos.

En l’àmbit professional, ha treballat a l’estudi londinenc Foster+Partners i exerceix com a professional autònom des del 2003 en els camps de l'arquitectura, l'urbanisme i l'enginyeria civil.

En l’àmbit acadèmic, és professor associat d’urbanisme a la UPC i ha estat investigador i professor convidat a ETH Zurich.

En l’àmbit polític, s’incorpora com a regidor independent per al grup CiU per contribuir a la construcció del futur del Vendrell, potenciant la seva capitalitat com a base per crear noves oportunitats, repercutint en el progrés, la millora de la qualitat de vida i l’activació dels seus paisatges.

facebook_48twitter_48