El Vendrell, 17 de maig de 2024

Amb la voluntat de donar suport al petit comerç i de descobrir el territori, 29 municipis, inclòs el Vendrell, organitzen la 14a campanya COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA, que tindrà lloc el proper mes de juny.

Al Vendrell, la campanya està organitzada conjuntament per l’Ajuntament i el CIT (Comerç del Vendrell), i durant aquest mes de maig s’està treballant en l’adhesió del màxim de comerços.

Aquells establiments que hi estiguin interessats o necessitin més informació poden contactar amb l’Oficina de Participació Ciutadana. Tel. 977 10 94 94. a/e pciutadana2@elvendrell.net o amb el CIT, ctra. Dr. Robert, 33. El Vendrell. Tel. 977 66 02 92. a/e info@citelvendrell.cat.

L’organització lliurarà a tots els comerços adherits, el material necessari per participar en la campanya: cartell anunciador, butlletes de sorteig, urna i fullets informatius. Un dels establiments també tindrà premi.

L’objectiu de la campanya és incentivar les compres en el petit comerç regalant experiències, per a  dues persones, d’un o dos dies en els 29 municipis organitzadors

Més informació sobre la campanya comercial: https://xarxabarris.cat/

Més informació sobre l’adhesió d’establiments a la campanya:

https://www.elvendrell.net/participacio-comerciants  

https://citvendrell.cat/compra-i-descobreix-catalunya/©2019 Ajuntament del Vendrell