14a "COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA" 2024 al Vendrell

 

Quins comerços poden participar? Durant el mes de juny de 2024, tots els comerços i serveis del Vendrell es poden adherir a la campanya

Com es pot participar? Fins el 24 de maig, els comerciants interessats en adherir-se a la campanya han d'emplenar i signar el Full1 d'adhesió i lliurar-lo a un dels organitzadors:

    Oficina de Participació Ciutadana de l'Ajuntament del Vendrell, pciutadana@elvendrell.net

    CIT, info@citelvendrell.cat

Quins son els compromisos d'adhesió? Descarregar document

- Signar i lliurar a l’organització de la campanya el formulari d’adhesió abans del 24-05-2024.

- Durant el mes de juny de 2024:

        Penjar el cartell anunciador de la campanya en lloc visible perquè pugui identificar-se com a establiment adherit.

        Estampar el segell de l’establiment en totes les butlletes de sorteig que repartirà als seus clients.

        Per cada compra, oferir als clients una butlleta per participar en el sorteig que se celebrarà el 9 de juliol de 2024.

        Per afavorir la participació, exposar en lloc visible una urna per recollir totes les butlletes emplenades pels clients.

- Entre els dies 1 i 5 de juliol de 2024:

        És responsabilitat de l'establiment que totes les butlletes emplenades i dipositades en la seva urna participin en el sorteig que se celebrarà el 9 de juliol de 2024, a les 10 hores, en directe des del programa La Calaixera de Ràdio El Vendrell. Per això, entre els dies 1 i 5 de juliol, l'establiment ha de retornar l’urna amb les butlletes recollides a:

        Porta de l’Ajuntament del Vendrell (Plaça Vella, s/n, de dilluns a divendres de 7 a 21 h)

        Ajuntament del Vendrell-Oficina de Participació Ciutadana (primer pis de l’Esplai de la Gent Gran del Tívoli, carrer del Nord, 11, de 9 a 15 h. Sobre el bar)

        Oficines del CIT (ctra. del Doctor Robert, 33, de 9 a 13.30 h i de 17 a 19 h).

Les butlletes de les urnes retornades després del 5 de juliol no entraran al sorteig. L’Ajuntament i el CIT no passaran a recollir les urnes.

Els establiments de les butlletes guanyadores del sorteig participaran en l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc l’11 de juliol de 2024, a les 13.30 h, i autoritzen l’ús del seu nom i de la seva imatge per a la comunicació de la campanya (sempre que les butlletes estiguin signades o amb el nom de l’establiment).

Quins son els compromisos de l'organització?

- La 14a campanya COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA està organitzada per l’Ajuntament del Vendrell i el CIT.

- L’Oficina de Participació Ciutadana de l’Ajuntament del Vendrell i el CIT facilitaran tota la informació de la campanya, que també està disponible als webs xarxabarris.cat i citvendrell.cat

- Als establiments adherits, l’organització els lliurarà tot el material necessari per participar en la campanya: cartell anunciador, butlletes de sorteig, urna i fullets informatius.

- Les dades personals facilitades per poder organitzar aquesta campanya i altres accions que es puguin organitzar en un futur es tractaran d’acord amb la legislació vigent.

Per a qualsevol consulta, cal adreçar-se a l’Oficina de Participació Ciutadana de l’Ajuntament del Vendrell (primer pis de l’Esplai de la Gent Gran del Tívoli, tel. 977 10 94 94, a/e: pciutadana@elvendrell.net) o al CIT (ctra. del Dr. Robert, 33, del Vendrell, telèfon 977 66 02 92, a/e info@citelvendrell.cat).  

Calendari comerciants:

Recollida fulls adhesió dels comerciants. Fins el 24 de maig de 2024

- Campanya. Tot el mes de juny

- Recollida de les urnes amb les butlletes participants al sorteig. De l'1 al 5 de juliol de 2024

- Sorteig.   Dimarts 9 de juliol de 2024, a les 10 hores, en directe pel programa La Calaixera de Ràdio El Vendrell, en un acte públic amb l’assistència de representants de l’Ajuntament, del CIT i de la premsa.

- Acte de lliurament de premis. Dijous 11 de juliol, a les 13.30 h, es convocaran tots els guanyadors i els comerciants que lliuraran els premis (es concretarà el lloc), en un acte obert a tothom amb assistència de representants de l’Ajuntament, del CIT i de la premsa.

- Trobada de guanyadors al Vendrell. Dissabte 26 d'octubre de 2024 les parelles guanyadores de cadascun dels 30 municipis organitzadors, es trobaran al Vendrell 

                    

©2019 Ajuntament del Vendrell