06-16 aparador carrer sant magí webGràcies a la cessió d’un local tancat, ubicat al carrer de Sant Magí, 26, des de la passada setmana es poden veure exposats els premis de la cinquena campanya de dinamització comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, una campanya que es desenvolupa de forma conjunta amb 30 municipis que tenen Pla de Barris al nucli antic. La campanya de dinamització comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” té com a objectiu potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.

Durant tot aquest mes de juny, les persones que comprin als comerços adherits poden optar a premis aportats per tots els municipis participants i, també, a altres lots de productes i serveis cedits pels comerciants del Vendrell que hi participen. En aquesta cinquena campanya, un comerciant de cada municipi també tindrà premi en reconeixement al seu suport i a la seva participació per les accions que sovint realitzen entitats i Administració.

Les novetats de la campanya es poden seguir a través del perfil comú a Facebook www.facebook.com/BarrisAntics, del perfil propi del Vendrell www.facebook.com/compraralvendrelltepremi (en el qual també hi ha un mapa dinàmic amb tots els comerços adherits a la campanya, ubicació i l’obsequi que han aportat al sorteig) i de l’apartat del Pla de Barris del web municipal http://www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes-sp-30652/pla-de-barris-cid-249.

L’Oficina del Pla de Barris vol agrair expressament a la propietària del local del carrer de Sant Magí, 26, la seva excel·lent predisposició per col·laborar en aquesta campanya, cedint el seu local durant tot el mes de juny.



©2019 Ajuntament del Vendrell