El Vendrell, 16 de juliol de 2021

Avui al migdia, el regidor de Festes, Christian Soriano, ha confirmat que la Festa Major del Vendrell es celebrarà tal i com estava prevista; això sí, incorporant algunes modificacions per ajustar-la a les mesures incloses en la darrera resolució del Procicat. El regidor considera que “malgrat les circumstàncies actuals, cal mantenir la cultura com a bé essencial i per això cal que les administracions facin seu el compromís de fer realitat el hashtag #lacultura segura".

En concret, el principal canvi afecta els horaris dels espectacles i concerts de la nit, que avancen l’hora d’inici per tal de poder donar compliment a la norma de finalització màxima a les 00.30h.

L’altre canvi ha estat la supressió de les sessions de DJs, per la impossibilitat, precisament, de fer-les en el marc de les noves restriccions horàries. No obstant això, el regidor ha explicat que s’estan estudiant altres alternatives per al públic jove.

En els propers dies també es donaran a conèixer alguns petits canvis en relació als recorreguts de cercavila de cultura popular i de la cercavila de foc per garantir el compliment de la normativa del Procicat.

“Tot i la pandèmia i les restriccions, les administracions també hem de vetllar i tenir cura d’una altra salut, la salut anímica i la salut mental, i per fer-ho creiem que la cultura és la millor vacuna”.

La programació de la Festa Major es pot consultar degudament actualitzada a la pàgina web: https://www.elvendrell.net/festa-major-cid-414

©2019 Ajuntament del Vendrell