Es tracta de la 30a ocupació que s’atura des de la posada en funcionament de l’Oficina Antiocupacions.

El Vendrell, 24 de gener de 2024

Ahir, a primera hora de la tarda, es va aturar un nou intent d’ocupació d’un habitatge del nucli marítim de Coma-ruga.

En aquest cas la Policia local del Vendrell va rebre un avís de Mossos d’Esquadra que havia saltat l’alarma d’aquest domicili i que per les càmeres es veuen dues persones a l’interior.

Els agents de la Policia local que es desplacen al lloc troben a l’interior de l’habitatge dues persones, una dona i un home, que responen a la descripció facilitada per Mossos d’Esquadra mitjançant les càmeres de seguretat.

La dona manifesta als agents que ha llogat l’habitatge al propietari, però que no pot aportar cap document acreditatiu perquè li han robat. Els agents contacten amb la propietat i els explica que aquest domicili no està llogat i que no hi hauria d’haver ningú.

Després de comprovar els fets i els danys provocats (un pany forçat i un altre de tret), es procedeix a la detenció de la dona i l’home per un presumpte delicte d’entrada en habitatge aliè i danys.  

Es tracta de la 30a ocupació que s’atura des de la posada en funcionament de l’Oficina Antiocupacions el passat mes d’agost.

El Vendrell, 3 de febrer de 2023

Ahir dijous, 2 de febrer, es va celebrar la sessió constitutiva del Consell Assessor d’El Vendrell Comunicació. Aquest consell es constitueix per primera vegada a la història del municipi i serà l’encarregat de debatre i gestionar la programació de Ràdio Televisió El Vendrell.

Els membres del Consell Assessor són la periodista Alba Domingo, que en serà la presidenta, Sandra Ramero, Ros Ensenyat, Samia Oulad, Ivet Carbajo, Gregorio Aranda i José Vicente Sánchez.

A més, també hi formaran part un representant de cada grup municipal: Christian Soriano (PSC), Albert Rovira (Som poble-ERC-AM), Maria Luz Ramírez (Ciutadans), Josep Mercadé (Junts pel Vendrell), Josep Maria Llasat (Primàries Catalunya), Verónica Moreno (Podem El Vendrell) i Bárbara Peris (AVP-FIC).

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, s’ha mostrat satisfet per la constitució d’un Consell Assessor que “seguirà fent de RTV El Vendrell una eina a l’abast de tota la ciutadania per seguir tenint una comunicació plural i diversa del municipi”.

Per la seva part, el regidor de Comunicació, Christian Soriano, ha remarcat la importància que “persones de fora de la política tinguin un paper important en la gestió de la ràdio i televisió de tots els vendrellencs i vendrellenques”.

La sessió es va celebrar amb total normalitat i va escollir a Alba Domingo com a presidenta, Maria Luz Ramírez com a vicepresidenta i Sandra Romero com a secretària.

 

Objecte

Provisió definitiva de quatre (4) places de vigilant auxiliar de serveis, subgrup C2, pertanyents a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, de la plantilla de personal funcionari de carrera de l’Ajuntament del Vendrell, mitjançant el sistema de concurs, en torn lliure.

Termini

Presentació de candidatures: de l’11 de juliol al 31 de juliol de 2023, ambdós inclosos.

Documents

Formulari sol·licitud d’admissió

Formulari declaració de mèrits

Publicacions

Llistat provisional d’admesos i exclosos

Llistat definitiu d'admesos i exclosos

Resultat final del concurs de mèrits, i proposta de nomenament

 

 El Vendrell, 29 de novembre de 2022

Aquest dissabte, al Teatre Àngel Guimerà, pujaran a l'escenari els membres del Grup de Teatre Inestable del Vendrell per presentar la seva última producció.

'Rumors' és una comèdia amb un text divertit basat en una trama d’embolics i malentesos en què participen quatre parelles d’alta posició social, que van a la festa d’aniversari del primer tinent d’alcalde de Nova York, en Charlie Brock. Els convidats, que arriben de manera esglaonada, troben l’amfitrió ferit, sense ningú més a la casa. Tothom intentarà amagar el que sembla un intent de suïcidi de l’amic, mentint-se els uns als altres sobre el que ha passat amb la intenció d’encobrir-lo per evitar un escàndol polític.
Definida com una comèdia "blanca", es desenvolupa amb un ritme desenfrenat d'entrades i sortides i explicacions poc convincents.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l'EMMPAC (i tots els divendres no festius, de 10 a 13h) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti. Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat

RUMORS
Autor: Neil Simon
Direcció: Pep Vinyes
Ajudant de direcció: Anna Urpí
Intèrprets: Aura Garí, Jaume Alsina, Mònica Tutusaus, Enric Batlle, Carles Guasch, Àngels Navarro, Hermini Caballero, Ester Miret, Joan Ferré, Salvador Rovira i Anna Urpí
Maquillatge: Àngels Navarro i M. Àntonia Lambea
Perruqueria: Montse López
So i efectes: Nil Vinyes
Disseny d’escenografia: Jordi Mercadé “Brico”
Fotografia: Josep Manel Callizo
Companyia: Grup de Teatre Inestable del Vendrell

Dia: Dissabte 3 de desembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Preu: 13 € / 10 € amb descompte

©2019 Ajuntament del Vendrell