04 24 rp campionat cecs placa webAquest proper cap de setmana, del 26 al 28 d’abril, l’Hotel Gran Europe de Coma-ruga acollirà l’XIè Campionat de Catalunya d’Escacs per a cecs, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a cecs (FCECS) amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell. Aquest serà el tercer any consecutiu que el municipi del Vendrell acull aquesta competició, que en aquesta edició passa d’un model tancat a un format d’inclusió.

 

04 24 Expo Escola ArtUn any més, l’Escola d’Art mostra els treballs confeccionats al llarg del curs pels alumnes de la mateixa Escola i de les escoles Àngels Garriga, Teresina Martorell i Garbí. L’exposició s’inaugurarà el proper divendres 26 d’abril, a les 20h, a la Sala del Portal del Pardo i es podrà visitar fins a l’11 de maig.

 

04 23 cezanne webEl proper diumenge 28 d’abril es clausurarà l’exposició temporal “Alfred Figueras: artista convidat”.

 

02 07 escola bressol webLes escoles bressol municipals del Vendrell obren les seves portes perquè les famílies les visitin abans de fer la preinscripció per al curs 2019-2020:

04 23 Big Band Escola MúsicswEl proper dissabte torna la música jazz a l’Auditori Pau Casals. En aquesta ocasió, la Big Band Escola Músics actuarà acompanyada d’una gran veu, la de Carme Canela.

Aquesta big band és una orquestra de jazz formada per una vintena de músics, tots alumnes del centre i d’edats molt variades, composta per quatre trompetes, quatre trombons, cinc saxos, tres clarinets, flauta travessera, bateria, piano, guitarra i baix, sota la direcció de Víctor Verge.

facebook_48twitter_48