La regidoria de Protecció Civil ha tingut coneixement que alguns comerços del municipi han rebut una trucada de l’empresa Revista Independiente Informativa y Documental.

En aquesta trucada es proposa al receptor de la mateixa una col·laboració publicitària en la revista Protección Civil y Emergencias que té un cost econòmic variable en funció de la grandària de l’anunci que es vol publicar. Posteriorment s’envia a les persones contactades un escrit comunicant el càrrec en el compte bancari.

El paper imprès de l’escrit juga amb la imatge i els colors que es fan servir oficialment en el món de la protecció civil, fet que pot portar fàcilment a engany a les persones que reben l’escrit.

L’empresa responsable d’aquesta acció és una empresa ubicada a Múrcia, sense cap altre vinculació a la protecció civil que la d’editar una revista de contingut, àmbit geogràfic, tiratge i periodicitat desconeguda per a nosaltres.

Des de la regidoria volem aclarir que no tenim cap relació amb aquesta campanya, ni tampoc amb la revista esmentada.

Creiem que és la nostra obligació informar-vos perquè, en cas de rebre la trucada d’aquesta empresa, podeu actuar amb coneixement de causa.

 

©2019 Ajuntament del Vendrell