El Vendrell,  12 de juny de 2024

Les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs han rebut avui les banderes blaves que reconeixen la seva qualitat ambiental i de serveis.


En un acte celebrat aquest matí al port de Segur de Calafell, la Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor, l’Adeac, ha fet entrega de les banderes a tots els ports i platges de Catalunya que han estat distingits amb aquest guardó.


Totes les platges amb la bandera blava, com les del Vendrell, tenen reconeguda la qualitat de la sorra, de l’aigua, i dels serveis de neteja, seguretat, accessibilitat i, a més, compleixen les normes ambientals.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i la regidora de platges, Marta Tobella, han assistit a l’acte i han recollit les banderes. Està previst que el cap de setmana de la fira Turismar (21-23 de juny), aquestes banderes s’hissin als màstils de les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs per donar inici a la temporada turística.

L’alcalde del Vendrell ha valorat que “les banderes blaves reconeixen el que sabem: que les nostres platges i els seus serveis són de qualitat. Platges que hem de tractar com a espais naturals i preservar el seus ecosistemes per continuar gaudint-les com a espais de lleure”.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell