El Vendrell, 5 de juny de 2024

El Festival Eva es celebra del 31 de maig al 22 de juny al Penedès i, un any més, el Vendrell també en formarà part. En concret, enguany ho farà amb un espectacle únic que s’emmarca en l’Any Guimerà.

La cita serà el dimarts 11 de juny, a les 20 h, a l’Auditori Pau Casals. La proposta artística arriba sota el títol “L’Albert, l’Àngel i la música. Un diàleg entre Albert Guinovart i David Puertas”

L’espectacle vol ser un diàleg musical amb Albert Guinovart, al piano, i en David Puertas. L’Albert Guinovart és un dels músics més importants del nostre país. Al llarg de la seva carrera com a compositor ha posat música a diversos projectes vinculats amb Àngel Guimerà, el poeta i dramaturg vendrellenc de qui enguany commemorem el centenari.

David Puertas, músic i periodista, conversarà amb ell sobre la creació del musical Mar i cel i del ballet Terra baixa mentre el mateix Guinovart interpretarà al piano els temes més coneguts d’aquestes obres.

Al llarg de la conversa aniran apareixent diferents sorpreses poc conegudes sobre la relació entre la música i Àngel Guimerà. Una ocasió única per sentir de primera mà el procés de creació d’algunes de les obres més emblemàtiques de l’escena catalana dels darrers anys.

L’entrada a l’espectacle és gratuïta però cal reserva prèvia a https://temporada.koobin.cat/

Es pot consultar tot el programa del Festival EVA a https://enveualta.com/
--©2019 Ajuntament del Vendrell