La campanya va néixer amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i al mateix temps promocionar el patrimoni i el turisme de cada municipi.

El Vendrell, 5 de juny de 2024

Un any més, arrenca la campanya Compra i descobreix Catalunya per continuar donant suport al petit comerç de proximitat i promocionar el turisme local. El tret de sortida va ser l’1 de juny i s’allargarà fins al 30 del mateix mes. Està organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes formada per 28 municipis.

Aquesta campanya és possible al treball col·laboratiu entre ajuntaments, aprofitant els recursos locals de cadascun d’ells; comerç de proximitat i patrimoni, fent de pol d’atracció un de l’altre.

Els municipis participants en la demarcació de Barcelona són: Argentona, Calaf, Cardona, Centelles, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona i Vilanova del Camí. A la de Lleida: Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Pont de Suert, les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Tàrrega, Torres de Segre i Tremp. De Tarragona: el Vendrell, Falset, La Sénia, l’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt i Ulldecona, i de Girona, segueix la participació de la localitat de Besalú.

Durant el mes de juny, les persones que compren als establiments adherits a la campanya poden participar en el sorteig de 812 experiències per a dues persones. Els guanyadors i guanyadores podran gaudir de visites personalitzades, rutes naturals, museus i la gastronomia dels 28 municipis organitzadors. La participació es fa mitjançant butlletes que els clients trobaran en els més de 1.500 comerços adherits, identificats amb el cartell de la campanya. El 9 de juliol es farà el sorteig.

Al Vendrell, enguany, la campanya està organitzada per l’Ajuntament i Comerç del Vendrell (CIT) i hi ha al voltant de 150 establiments adherits, un dels quals també pot ser guanyador d’una estada. Els premis estan exposats en un aparador del c/ Àngel Guimerà, a l’altura de la plaça del Centre. Aquest any la jornada al Vendrell està dedicada a l’Any Guimerà.

Més informació a xarxabarris.cat i en cadascun dels ajuntaments organitzadors.©2019 Ajuntament del Vendrell