El Vendrell, 4 de juny de 2024


L’exposició ”Essencials (...) Un quart d’una” encara la darrera setmana per ser visitada a la Sala Portal del Pardo i ho fa programant un taller dedicat a Guimerà.

En concret, el divendres 7 de juny, a les 19 h, Encarna Laínez presenta Guimerà amb paraules d’avui, un taller d’escriptura creativa per a persones sense complexos i que es realitzarà acompanyat de la degustació del Vi Guimerà.

Es pot reservar plaça enviat un correu electrònic a espaicultural@elvendrell.net

D’altra banda, un dels artistes i creadors que participen a la mostra “Essencials”, Ismael Muñoz, àles ZIM, ha publicat la cançó He mort el llop (i el llop ets tu) i ja està disponible a les plataformes digitals Spotify i Youtube Music. La producció és d’Arturo Torres, conegut com a Art2.

He mort el llop (i el llop ets tu) abraça l'estil urbà més actual, l'estètica i la sonoritat trap, per portar Guimerà en format cançó al gènere urbà i juvenil. La lletra és una reinterpretació d'alguna de les obres de Guimerà, i frases extretes dels seus textos. Han escollit els títols més coneguts de l’autor, ja que així és més fàcil el diàleg en els dos sentits: de desconeixedors de l'obra cap a l’obra, i de coneixedors de l'obra cap a la cançó.

 

Més informació:

Pàgina web https://museus.elvendrell.net/sala-portal-del-pardo/
IG @salaportaldelpardo

 ©2019 Ajuntament del Vendrell