El Vendrell, 6 de maig de 2024 

Aquest diumenge 12 de maig comença la recta final de la programació del Temporada, íntegrament dedicat al centenari de la mort d'Àngel Guimerà.

El Grup de Teatre Inestable del Vendrell seran els encarregats d'iniciar aquest últim tram, amb el muntatge teatral 'Arran de terra', l’obra en què Guimerà inicia la seva tercera etapa en un intent de posar-se al dia, d’acord amb influències italianes i franceses.

Aquesta obra, que reflecteix la vida acomodada de primers del segle passat, amb enganys i doble moral, els Inestables l’han passada pel sedàs i l’han feta una mica més desenfadada i, sobretot, desdramatitzada.

Autor: Àngel Guimerà

Direcció: Pep Vinyes

Ajudant de direcció: Anna Urpí

Intèrprets: Aura Garí, Enric Batlle, Àngels Navarro, Joan Ferré, Carles Guasch, Mònica Tutusaus, Ester Miret, Hermini Caballero, Àngel Aunión i Salvador Rovira

Maquillatge: Àngels Navarro i M. Antònia Lambea

Perruqueria: Montse López

So i efectes: Nil Vinyes

Disseny escenografia: Jordi Mercadé “Brico”

Fotografia: Josep Manel Callizo

Companyia: Grup de Teatre Inestable del Vendrell

Per aquesta obra teatral es segueix apostant pel servei Cangur de Temporada: un taller artístic infantil mentre l'adult gaudeix del teatre. Un servei gratuït dins del mateix teatre per als infants de 5 a 12 anys de les famílies assistents. S'hi realitzarà activitat teatral per endinsar-se al món del teatre.

Al comprar l'entrada, cal enviar un correu a igualtat@elvendrell.net o trucar al 636801149.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC,  aquest divendres, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell