Durant els mesos de gener i febrer s’han interposat més de 900 sancions per conductes relacionades amb la seguretat vial.

El Vendrell 10 d’abril de 2024

La Policia Local del Vendrell va interposar entre els mesos de gener i febrer un total de 935 denúncies a particulars per estacionar de manera irregular i no respectar les normes de seguretat vial del municipi.

En concret, 398 denúncies per no respectar senyalitzacions i velocitats establertes (no obeir un senyal de circulació prohibida i circular a una velocitat superior a la permesa) i 537 denúncies per estacionar de manera irregular.

El total de les denúncies es distribueixen en diferents barris com el centre (55%), carretera de Valls (12%), el barri del Tancat (12%), els nuclis marítims (8%) i altres punts del municipi (13%).

El regidor de Seguretat ciutadana, Christian Soriano, ha remarcat que “la lluita contra l’incivisme és un element central de les nostres polítiques públiques en matèria de seguretat ciutadana, i les dades mostren quins són els punts on cal reforçar i intensificar la presència policial per tenir carrers més tranquils, ordenats i segurs”.

D’altra banda, s’hi han de sumar les denúncies interposades pel Servei Català de Trànsit que van ser un total de 95 entre els mesos de gener i febrer. Entre les infraccions denunciades hi ha la de circular sense la inspecció tècnica pertinent (47), circular sense la pertinent autorització administrativa del vehicle (14) i no tenir l’assegurança obligatòria (16), entre d’altres.©2019 Ajuntament del Vendrell