El Vendrell, 4 d’abril de 2024

Aquest 2024 el cicle “El Vendrell sent la música” continua amb la presentació de noves propostes en diferents espais del Vendrell per fer arribar la música a tothom.

Divendres 19 d’abril, a les 22 h, a la plaça del Mercat, el grup Guardafuegos presentarà el seu nou disc Un billete con ventana.

Dissabte 18 de maig, en el marc del Dia Internacional dels Museus, a les 18, el Museu Deu acollirà l’actuació del guitarrista Javi Martínez, i a les 19 h, el Museu Àngel Guimerà serà l’escenari del duet Pijuan-Pascual.

Dissabte 25 de maig, al Teatre Municipal Àngel Guimerà, el Petit Taller de Cançons oferirà la cantata La veu de la Terra, amb la participació d’un centenar d’alumnes del Vendrell per prendre consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental.

Dilluns 27 de maig, al Teatre Municipal Àngel Guimerà, es farà la cantata La Clika que posa en valor l’amistat de companys de classe que comparteixen aventures, jocs, rialles, aprenentatges, il·lusions i música.

Els dies 20 i 21 de juny, el cicle “El Vendrell sent la música” s’incorpora a la programació del Turismar i properament es concretaran les actuacions.

Dimecres 17 de juliol, a les 30 h, la plaça Nova serà l’espai del concert al carrer del Festival Internacional de Música Pau Casals.

Dissabte 17 d’agost, a les 22 h, a l’espai de dol del passeig marítim de Masia Blanca, Ericah Lein Group interpretaran temes propis i algunes versions.

Dissabte 28 de setembre, a les 19 h, el Quartet Bladim de flautes travesseres actuarà al c/ Dr. Olivé.

Dissabte 5 d’octubre, a les 22 h, al parc de Neus Català (ctra. de sant Vicenç) es podrà gaudir d’un concert del grup La Desbandada.

I dissabte 14 de desembre, a les 18:30 h, al c/ Quatre Fonts, l’Agrupació Virgen del Consuelo serà l’encarregada de tancar la programació del cicle “El Vendrell sent la música” d’aquest any.©2019 Ajuntament del Vendrell