Aquest dimecres 27 de març se celebra el Dia mundial del Teatre i, és per a aquest motiu, que la casa pairal dels Guimerà ha preparat una activitat durant tot el dia que serà molt participativa i ajudarà a difondre l’obra i els textos del dramaturg.

D’11 h a 14 h i de 17 h a 19 h les portes estaran obertes per venir a llegir textos d’Àngel Guimerà a la sala del teatre, que s’enregistraran gràcies a la Ràdio i Televisió del Vendrell i també es podran seguir en directe pel canal de Youtube dels Museus del Vendrell.

Al museu hi haurà un espai amb diversos textos que els visitants que vinguin podran escollir quin els hi agrada més, des de discursos, fragments de cartes, poemes o trossos de les obres de teatre més conegudes de Guimerà. Tot i així, qui vulgui també es podrà portar el seu escrit preferit d’Àngel Guimerà i llegir-lo.

Aquesta proposta va lligada amb els tallers de recitació que va dur a terme el poeta Josep Pedrals el 14 i 15 de març per a públic infantil i adults a la Biblioteca pública Terra Baixa i al mateix museu, i que van tenir molt bona acollida.

Per tant, des de la casa del dramaturg animen a tothom qui vulgui formar part d’aquesta Marató de lectures cooperatives que s’acosti al museu i formi part d’aquest enregistrament que servirà per donar a conèixer la figura d’un dels autors teatrals més importants del segle xix, dins dels actes de commemoració de l’Any Guimerà aquest 2024.

Per a més informació es pot contactar amb el Museu Àngel Guimerà a través del correu electrònic museuguimera@elvendrell.net o del telèfon 977 66 56 84.©2019 Ajuntament del Vendrell