El Vendrell, 25 de març de 2024

El regidor de llicències urbanístiques, Jero Merino, ha avançat avui que l’Ajuntament del Vendrell té una agenda centrada en la millora i l'enfortiment de la Unitat de disciplina urbanística a través de diverses accions i iniciatives. Entre aquestes, ha destacat:

  1. Expansió de l'equip de la Unitat de disciplina urbanística: recent incorporació d'un advocat, propera incorporació d'un tècnic/a i un administratiu/va, fet que reforça el compromís amb una gestió urbanística eficaç i àgil.
  1. Inici de multes i sancions: detall de l’estratègia per implementar un règim de sancions dirigit a la ràpida resolució de problemàtiques urbanístiques pendents, especialment aquelles relacionades amb construccions il·legals i solars abandonats, com el cas de l’edifici al carrer Berguedà.
  2. Millores en la convivència i la salubritat: discussió sobre com les accions de la disciplina urbanística contribueixen a millorar la convivència i la salubritat als nostres carrers, responent a les demandes ciutadanes d'un entorn més net i segur.

Segons el regidor, “aquestes mesures són pilars d'una visió més àmplia que busca no només recuperar l'orgull de ser la capital de la comarca, sinó també atraure turisme de qualitat i fomentar un ambient propici per al creixement de negocis locals. La revitalització del Vendrell passa per millorar la convivència ciutadana, l’estat dels nostres carrers i la protecció del nostre patrimoni.

Jero Merino també ha manifestat que l'Ajuntament del Vendrell convida la ciutadania a seguir de prop les deliberacions del ple i a participar activament en el procés de transformació urbana de la nostra ciutat. “Creiem fermament en el poder de la col·laboració entre el govern local i la comunitat per assolir un Vendrell més dinàmic, sostenible i acollidor per a tothom”, ha conclòs el regidor.©2019 Ajuntament del Vendrell