A la Mesa de Coordinació Operativa s’han acordat patrulles mixtes de Policia Local i Mossos d’Esquadra i operatius específics contra  el top manta.

El Vendrell, 19 de març de 2024

Avui al matí s’ha celebrat a Coma-ruga la Mesa de Coordinació Operativa on hi han participat Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil per posar en comú les problemàtiques i les solucions que s’han de d’adoptar de cara a l’augment de la població del municipi tant per Setmana Santa com a l’estiu, sobretot als nuclis marítims.

En aquest sentit, s’ha acordat que en les properes setmanes es realitzaran més controls entre tots els cossos de seguretat i intensificar la presència policial a Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs per garantir una Setmana Santa tranquil·la i segura. Aquests dies es desplegaran patrulles mixtes de Policia Local i Mossos d’Esquadra.

El regidor de Seguretat ciutadana, Christian Soriano, ha explicat que “també es vol augmentar la pressió contra les màfies que expandeixen la problemàtica del top manta i els conflictes de convivència que aquest fenomen genera”. I ha afegit que “el reforç de la presència dels quatre cossos policials garantirà la seguretat i, al mateix temps, també l’activitat turística que es desenvoluparà amb tota normalitat als nuclis marítims i a tot el municipi del Vendrell”.  ©2019 Ajuntament del Vendrell