El Vendrell, 11 de març de 2024

Aquest dissabte 16 de març, el TÀG acull 'L'illa deserta', de Marc Artigau, amb Miki Esparbé i Maria Rodríguez. Ella treballa en un banc i pintava grafits per la ciutat. Ell és repartidor a domicili i somia en ser actor. Ella i ell ens expliquen com van ser, com són i com seran, ara que una trobada fortuïta, tancats dins d’un ascensor, els pot canviar (o no) l’existència per sempre. Què t’enduries a una illa deserta? Una vida explicada des del principi fins al final, tenint en compte totes les possibilitats, totes les variables.
‘L’illa deserta’ és una comèdia romàntica, on actor i actriu demostren un alt nivell de complicitat, clau en el l’èxit que ha obtingut a la taquilla barcelonina.

La programació d'enguany segueix oferint funcions accessibles en quatre dels espectacles, i aquesta obra és una d’elles, en els quals es comptarà amb servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat amb auriculars

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC, tots els divendres no festius, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.
©2019 Ajuntament del Vendrell