El Vendrell, 27 de febrer de 2024

Aquest dissabte 2 de març, 'The Party' arriba al TÀG, amb un conjunt d'actors i actrius reconeguts, que protagonitzen un dels darrers èxits teatrals de la cartellera barcelonina.

Es tracta d'una comèdia de converses creuades entre amics sobre dilemes vitals que giren entorn de tota mena d'assumptes: de la necessitat d'un bon sistema nacional de salut, de la perillosa dicotomia entre sanitat pública i curanderisme, de la fe religiosa, de l'ateisme, de la mentida dels jocs financers de la vida, etc...

L'obra tracta molts temes: la necessitat d'un bon sistema nacional de salut, la perillosa dicotomia entre sanitat publica i curanderisme, la fe religiosa, l’ateisme, la mentida dels jocs financers amb uns diners que no estan enlloc,  els ideals relacionats amb el cor i les entranyes i no tant amb el cap, la decència, la infidelitat, la contradicció entre idees i actes, les noves estructures familiars, el masclisme, el feminisme, la rotunda possibilitat de que no tots els homes siguin uns violadors. De la vida.... de la nostra vida.

The Party està basada en la pel·lícula d'Adventure Pictures de Sally Potter, i al TÀG es podrà gaudir del servei de so amplificat amb auriculars.

També es segueix apostant pel Cangur de Temporada: un taller artístic infantil mentre l'adult gaudeix del teatre. Un servei gratuït dins del mateix teatre per als infants de 5 a 12 anys de les famílies assistents. S'hi realitzarà activitat teatral per endinsar-se al món del teatre. Al comprar l'entrada, cal enviar un correu a igualtat@elvendrell.net o trucar al 636801149. Estarà disponible per a les obres The Party, L'illa deserta, L'auca del senyor Esteve i Arran de Terra.

‘THE PARTY’
Adaptació i direcció: Sergi Belbel
Amb Queralt Casasayas, Jordi Diaz, Biel Durán, Àngels Gonyalons, Montse Guallar, Marta Ribera i Lluís Soler

L'endemà diumenge dia 3, a l'Auditori Pau Casals, a les 12h, cita pel públic familiar amb l'espectacle 'El Pony Menut', la versió per a totes les edats del grup El Pony Pisador. El projecte neix per demanda popular, amb un concert adaptat als ritmes i els horaris dels nens i nenes, amb un espectacle de format més senzill i més proper, perquè puguin gaudir d’un concert que atengui directament la seva manera d’escoltar música. Amb el segell únic i original d'El Pony Pisador, ens proposaran un viatge pel món a través de les tradicions sonores d’arreu, centrat en entendre la música com una manera de passar-ho bé amb els amics i la família. L’esperit juganer del grup té un paper central en els concerts d’El Pony Menut, però també recull una mica l’esperit d’Astèrix i Obèlix, a través dels quals se’ls va despertar el seu interès en viatjar i descobrir l’entorn.

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC,  tots els divendres no festius, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat©2019 Ajuntament del Vendrell