El Vendrell, 30 de gener de 2024

La Biblioteca Pública Terra Baixa ha fet públic el programa d’activitats que durà a terme durant el mes de febrer tant a la seu del Vendrell com a la Sala de Lectura de Coma-ruga. Com és habitual, s’hi inclouen activitats de diferents tipologies i temàtiques, amb l’objectiu d’atendre la varietat d’usuaris i usuàries de l’equipament.

Per començar, el dimarts dia 6, a les 18:30 h, la Biblioteca acollirà l’acte de presentació del llibre Els dies robats, en el qual participarà la seva autora, Blanca Busquets. Així mateix, el dimecres dia 21, a les 18:30 h, tindrà lloc una altra presentació de llibre. Es tracta, en aquest cas, de l’obra de Montserrat Jané Piqué Vivir a tope.

La mateixa setmana es realitzarà l’última de les sessions del Club de Lectura Estil Alpí que s’han fet durant els darrers tres mesos. Serà el dijous dia 22, a les 18:30 h, i s’hi comentaran dos còmics de temàtica muntanyenca: El llop, de Jean-Marc Rochette i La cumbre de los dioses, de Yumemakura Baku.

El dimarts dia 27, a les 19 h, es farà la sessió mensual del Club de Lectura, que estarà dedicada, en aquesta ocasió, a comentar l’obra La llei de l’hivern i comptarà amb l’assistència de Gemma Ventura, la seva autora.

Pel que fa al programa d’activitats que es faran a la seu del Vendrell, el dijous dia 29, a les 18:30 h, se celebrarà la segona sessió del taller “Sentit i sense sentit de la vida”, a càrrec de Joan Bosquet i dedicat al neuròleg i psiquiatre Viktor Frankl.

A la Sala de Lectura de Coma-ruga, durant el febrer es reprenen les sessions “Let’s Talk”¸ grups de conversa en anglès a càrrec de Globers. Aquestes trobades tindran lloc tots els dilluns del mes de 17 a 18 h.

Pel que fa a la sessió mensual del Club de Lectura de la Sala de Lectura de Coma-ruga tindrà lloc el dimecres 21, a les 18 h, i estarà dedicada a comentar La llei de l’hivern, de Gemma Ventura.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell