El Vendrell , 1 de febrer de 2024

Aquest dijous s’ha presentat en roda de premsa el programa d’actes del Carnaval al Vendrell 2024, que sota el lema “Una Carnaval a la vista” es concentra, fonamentalment, en dos dies.

Dijous 8 de febrer, a partir de les 17:30 h, a la plaça Vella, es celebrarà el Carnaval Infantil per rebre el Rei Carnestoltes. I divendres 9 de febrer, a partir de les 18:30 h, tindrà lloc la Rua amb la participació de 10 comparses i 47 carrosses inscrites. En aquest cas, hi haurà alguns canvis en el seu recorregut: es passarà pel c/ Sant Xavier i es finalitzarà a la ctra. del Doctor Robert.   

El regidor de Festes, Christian Soriano, ha convidat a tothom a “omplir els carrers de somriures i il·lusions per gaudir del Carnaval, us dels principals esdeveniments festius del Vendrell”. També ha recordat que “un any més, hi haurà un punt lila, fix i itinerant, com a eina informativa, sensibilitzadora i també preventiva en relació amb possibles violències masclistes i lgtbi-fòbiques que es puguin produir durant el recorregut de la Rua”.

Al programa d’actes presentat avui també es recullen les activitats de Carnaval organitzades per diverses entitats del municipi.

Més informació

 ©2019 Ajuntament del Vendrell