El Vendrell, 31 de gener de 2024

Aquesta setmana la Regidoria de Seguretat ciutadana realitza controls a diferents punts del municipi.

La Policia local del Vendrell intensifica aquesta setmana la seva presència al carrer. Així ho ha fet amb diferents controls estàtics que s’han realitzat a diversos punts del municipi.

Les tres zones on s’ha augmentat la presència policial ha estat el centre del Vendrell (amb controls a la Rambla, la plaça Nova i la plaça Pep Jai), l’entrada del nucli marítim de Coma-ruga i la zona del barri del Tancat.

Patrulles de la Unitat de Suport Policial, juntament amb la unitat de seguretat ciutadana del Vendrell, han intensificat els punts de control en aquestes zones per prevenir-hi conflictes d’ordre públic.

Durant aquests dies, els agents han estat acompanyats per la Guàrdia Civil per realitzar controls preventius en matèria de drogues.

En paraules del Regidor de Seguretat ciutadana, Christian Soriano, “aquests controls seran habituals en les properes setmanes per garantir la seguretat a tots els barris i carrers del Vendrell”.

“La recepta - ha dit - per tenir un Vendrell més segur és clara: més presència policial i més recursos perquè els nostres veïns i veïnes convisquin en uns carrers tranquils, ordenats i segurs”.

Aquests controls es seguiran realitzant de manera periòdica en diferents nuclis del Vendrell.©2019 Ajuntament del Vendrell