El Vendrell, 26 de gener de 2024

Ahir, al migdia, a la Rambla de Josep Cañas, es van presentar els nous vehicles de la Policia local del Vendrell que s’han adquirit per a la renovació de la seva flota. Es tracta d’uns vehicles adaptats al segle XXI, que respecten el medi ambient i que serveixen per dotar de més eines als agents.

El regidor de Seguretat ciutadana, Christian Soriano, va explicar que “un dels principals objectius que ens vam marcar la Regidoria de Seguretat ciutadana era apropar l’acció policial als veïns i veïnes del municipi, i més concretament als nens i nenes. I així ho hem fet a la Rambla de Josep Cañas”.

En aquest sentit, aprofitant l’hora de sortida de les escoles al migdia, molts nens i nenes van tenir l’oportunitat de veure de prop aquests vehicles, pujar-hi i posar en funcionament la sirena, i també se’ls va obsequiar amb un dibuix per pintar.

El regidor també va destacar que “la inversió en matèria de seguretat ciutadana és una de les principals prioritats del govern municipal, i així ho hem demostrat aquest 2024 amb una ampliació del 48% del pressupost per fer un Vendrell més segur. I la renovació de la flota de vehicles s’inclou dins d’aquest objectiu”.©2019 Ajuntament del Vendrell