El Vendrell, 17 de gener de 2024

La regidora de Turisme, Silvia Vaquero, ha anunciat la creació del Consell Municipal de Turisme com a òrgan d’assessorament i d’elaboració de propostes per tal que el sector turístic continuï sent un dels motors econòmics importants del Vendrell.

El turisme té un paper destacat en els àmbits de la promoció econòmica i de l’ocupació, i també uneix tots els valors i recursos del municipi: les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs; els espais naturals, com les Madrigueres i la reserva marina de Masia Blanca; les aigües termals (Riuet de Coma-ruga); la xarxa de camins, i tot allò amb la cultura i el patrimoni (cultura popular, museus, exposicions, grans esdeveniments al voltant de la música, les figures de Pau Casals i Àngel Guimerà, etc.), entre d’altres.

Silvia Vaquero ha dit que “amb aquest òrgan es vol aconseguir desestacionalitzar el turisme, que sigui sostenible i que hi hagi una diversificació de l’oferta i de la demanda turística”. Per això, el Consell Municipal de Turisme hi seran representats tots els agents turístics del Vendrell, tant del sector privat com del públic.

El primer pas que es farà ara per a la creació d’aquest òrgan és la redacció i aprovació del reglament de la seva constitució i el seu funcionament.©2019 Ajuntament del Vendrell