El Vendrell, 16 de gener de 2024

La Biblioteca Pública Terra Baixa ha publicat la desena edició de la Guia de noves incorporacions a la Col·lecció Local. Es tracta d’un material que recull les obres que han estat incorporades durant l’any 2023 a una de les seccions claus de la biblioteca: la Col·lecció Local. Aquesta part del fons és la que recull les obres que tracten de manera específica sobre el municipi del Vendrell o la comarca del Baix Penedès, o bé han estat elaborades per autors i autores d’aquest àmbit geogràfic. Així, amb l'objectiu de fer difusió i donar a conèixer aquests nous materials, l’any 2014 es va editar per primera vegada aquesta guia.

Com en les anteriors edicions, les obres es presenten agrupades per temes. Així, hi trobem apartats com Art, Arquitectura, Biografies, Cultura, Geografia i Història, Natura o Infantil, entre altres. En total, s’hi inclouen 83 referències.

L’elaboració d’aquest material contribueix a difondre les noves publicacions que fan créixer la Col·lecció Local, a més de fomentar la consulta i promoure la investigació sobre tot allò que té a veure amb la creació cultural del Vendrell i el Baix Penedès.

Podeu consultar la guia online fent clic aquí.  (el link és https://www.calameo.com/read/004873672b6f516c8d03a)

 

 ©2019 Ajuntament del Vendrell