El Vendrell, 30 de novembre de 2023

Un any més, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre), la Regidoria d’Esports ha posat en marxa una acció per donar visibilitat a l’accessibilitat i als elements adaptats de les instal·lacions esportives municipals.

En aquest sentit, del 3 de desembre del 2023 al 31 de gener de 2024, es convida a fer esport al Complex Esportiu Municipal del Camp d’Esports acompanyats d’una persona amb discapacitat. Tindran accés gratuït d’un dia les dues persones.

El regidor d’Instal·lacions esportives, Àlex Barrera, ha destacat que el “passat estiu es van fer millores importants als complexos esportius en matèria d’accessibilitat i que en les noves taxes d’ús d’instal·lacions esportives municipals es contempla una bonificació del 100% de la quota per a les persones amb discapacitat”. Ha afegit que “d’aquesta manera, l’equip de govern continua amb pas ferm cap a l’activitat física inclusiva”. I ha acabat fent un agraïment a l’usuari César León “pel seu suport i col·laboració a l’hora d’impulsar actuacions per millorar l’accessibilitat en els espais municipals on es practica esport”.©2019 Ajuntament del Vendrell