El Vendrell, 6 de novembre de 2023

Aquest dissabte dia 11 de novembre, a les 20h, arriba l'obra teatral, 'Cost de vida', amb un repartiment de luxe, encapçalat per Julio Manrique i Anna Sahún.
L’Eddie, un camioner a l’atur, i la seva exdona, l’Ani, es retroben d’una manera inesperada després d’un accident terrible que l’ha deixat tetraplègica. La Jess, filla d’immigrants, graduada universitària, pluriocupada, es troba en un moment desesperat quan es presenta a
l’oferta de feina de cuidadora que ha publicat el John, un investigador universitari brillant amb paràlisi cerebral. A mesura que aquestes quatre vides tan diferents col·lideixen i s’entrellacen, els rols s’intercanvien, s’inverteixen i s’exposen. La complexitat de cuidar i deixar-se cuidar. Qui ajuda a qui? Aquesta nova obra exquisidament original, honesta i divertida de la Martyna Majok explora la nostra necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència.

Una novetat important en la programació d’aquesta tardor són les funcions accessibles en dos dels espectacles. Un d'ells és la d'aquest dissabte, en els quals es comptarà amb servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat amb auriculars.
Des del Temporada s'ha iniciat una col.laboració amb Teatro Accesible per aportar alternatives al llenguatge parlat. Oferir accessibilitat implica adaptar-se a les característiques i a la diversitat de cada persona, i en el cas del teatre, les mesures d'accessibilitat permeten que tot el públic pugui rebre i gaudir del contingut de l'espectacle en igualtat de condicions.

'COST DE VIDA'
Autoria: Martyna Majok
Traducció: Adriana Nadal
Direcció: Pau Carrió
Intèrprets: Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun i Katrin Vankova
Producció: Sixto Paz i La Villarroel

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, els divendres, a la recepció de l'EMMPAC, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.©2019 Ajuntament del Vendrell