El Vendrell, 30 d’octubre de 2023

L’artista Mònica Boladeres de @drawing.polaroid, oferirà a la Sala Portal del Pardo un curs d’iniciació al món del lettering i l’aquarel·la. Unes sessions per aprendre a usar el color i crear projectes fantàstics aplicant tècniques i efectes bàsics amb aquarel·les i també per a crear textos bonics amb la tècnica del lettering, amb la qual es poden crear pinzellades plenes de color i màgia.

El curs es realitzarà els divendres 17 i 24 de novembre i 1 de desembre de 2023, de 17.30 h a 19.30 h, a la Sala Portal del Pardo, i s’adreça a persones de totes les edats que tinguin ganes d’aprendre i experimentar a través de la lletra i el color.

L’activitat és d’accés gratuït i inclou tot el material. Les places són limitades i cal inscripció prèvia a la mateixa Sala Portal del Pardo (carrer Major, 20), al telèfon 977182135 o per correu electrònic a espaicultural@elvendrell.net.

Aquest curs forma part de les activitats que ofereix la Universitat Rovira i Virgili al Vendrell en el seu compromís sociocultural i amb el territori, i és la primera vegada que n'acull un l'espai de difusió cultural Sala Portal del Pardo.



©2019 Ajuntament del Vendrell