El Vendrell, 26 d'octubre de 2023

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i el rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Pallarès, van signar ahir un conveni de col·laboració per tal de continuar impulsant el desplegament del campus i les activitats de la seu de la URV a Coma-ruga, així com activitats culturals al territori. A l'acte hi va assistir també el Dr. Juan Antonio Duro, vicerector d’Economia, Infraestructures i Relacions Institucionals.Durant l'acte de signatura, el rector va valorar positivament l'estreta col·laboració que s'està establint entre la universitat amb l'Ajuntament del Vendrell, ja que "uns dels objectius de la Universitat és que aquesta sigui tractor econòmic, motor social i element transofrmador del canvi en el seu territori". 

En el mateix sentit es va expressar l'alcalde del Vendrell, qui va posar de relleu que aquest és el segon conveni de col·laboració que se signa amb la URV, tot i que ja fa 20 anys que el Vendrell és seu física d'estudis universitaris: actualment, dels Graus d'Infermeria i de Magisteri. 

Kenneth Martínez també ava avançar que en el pressupost 2024 s'ha previst una primera partida d'inversions de 100.000 euros per refer i millorar les instal·lacions universitàries. Segons Martínez, "és un objectiu en el què treballarem conjuntament des de la Universitat, l'Ajuntament i la propietària dels terrenys, la Diputació de Tarragona". L'alcalde va manifestar que si es vol seguir consolidant i ampliant els estudis universitaris al Vendrell cal refer totes les instal·lacions ubicades al costat de l'Alberg de Santa Maria del Mar.

 

 ©2019 Ajuntament del Vendrell