El Vendrell, 4 d’octubre de 2023

El proper dimarts 10 d’octubre, a les 17:30 h, a la glorieta del passeig marítim de Masia Blanca, es farà l’acte d’inauguració de l’espai de dol gestacional, perinatal i neonatal, que ja es va presentar el passat mes de febrer.

Aquest espai té com a objectiu principal reconèixer aquest dol, que sovint és invisible, i permetre a les famílies que han passat o que estan passant per aquest moment de dolor disposar d'un lloc on emocionalment es pugui tenir un record.

El grup de dol perinatal, gestacional i neonatal format per famílies del Vendrell, una de les quals forma part de l’associació A Contra Cor, van proposar a l’Ajuntament aquest espai del passeig marítim perquè totes elles van coincidir que van anar a veure el mar en el moment de la pèrdua.

En un banc d’aquest espai es serigrafiarà una frase extreta d’un poema escrit per la poeta vendrellenca Laia Maldonado Llobera.   
L’acte d’inauguració d’aquest espai es farà uns dies abans del Dia mundial del dol perinatal, gestacional i neonatal, que és el 15 d’octubre.©2019 Ajuntament del Vendrell