El Vendrell, 21 de setembre de 2023

La programació del Temporada, que engloba el conjunt de propostes culturals de teatre i música de caràcter professional del Teatre Àngel Guimerà i de l'Auditori Pau Casals, dóna a conèixer la programació de cara a aquest últim període de l’any.

La primera cita és el diumenge 1 d'octubre, al TÀG, amb l'obra 'Fitzroy', la nova comèdia de Jordi Galceran, dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per quatre actrius de primer nivell: Sílvia Bel, Míriam Iscla, Sara Espígul i Natalia Sánchez, en que quatre escaladores estan a mitja ascensió del Fitzroy, on el mal temps les ha fet aturar i, mentre esperen que les condicions millorin, sorgeixen problemes inesperats que les fan dubtar de si tirar endavant l’ascensió o rendir-se.

També en diumenge, el 8 d'octubre, l’escenari del Teatre Àngel Guimerà acollirà l'espectacle musical per a la primera infància, 'Bob Marley for babies'. Música, dansa, tecnologia, participació del públic, reflexió i nous llenguatges escènics, fluiran amb els grans temes de Bob Marley, que portaran al públic per un viatge que interpel·la i planteja preguntes sobre gènere, situació socioeconòmica i color de pell.

El divendres 13 d'octubre és el torn del tradicional concert 'Al Vendrell, les gralles' en motiu de la Fira de Santa Teresa. Enguany el grup convidat és La Banda del Gínjol, un grup de gralles i metalls que des del 2018 fusiona la tradició i la funcionalitat dels grups de grallers amb la potència dels metalls de les bandes de música.

El dissabte 28 d'octubre, l'Auditori Pau Casals arrenca les seves propostes musicals amb 'A Contra Blues', considerada una de les millors bandes europees de rock i blues actual. Els avalen diversos premis, set treballs discogràfics i quinze anys de carrera musical amb presència constant per tot el territori nacional i internacional.

La música seguirà el 4 de novembre al mateix Auditori Pau Casals, amb Tempus Trio i Camerata Penedès. Aquesta formació instrumental oferirà un repertori compost pel Triple Concert de Beethoven, i pel Piano Trio nº 2 de Franz Schubert.

'Deseoequilibrio' serà el proper espectacle al Teatre Àngel Guimerà, el 5 de novembre. Un muntatge de trapezi, acordança, teatre, cant, música i quadrat aeri, que ens porten a un viatge interior i íntim, propi de l’artista.

El dissabte 11 de novembre serà el torn de 'Cost de vida', interpretada per Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun i Katrin Vankova. Aquesta obra exquisidament original, honesta i divertida de la Martyna Majok explora la nostra necessitat de connectar i ser estimats per sobre de qualsevol diferència.

Els Spanish Brass & Chano Domínguez, arriben a l'Auditori Pau Casals el 18 de novembre. Al pianista Chano Domínguez l'avala la seva prolífica carrera internacional, representant d'un flamenc complet en tots els sentits. Els Spanish Brass representen el saber fer en la música de cambra al més alt nivell. En aquesta ocasió presenten Puro de Oliva, on el repertori, a més de la música que Chano ha compost expressament, es complementa amb arranjaments d'obres que ell ha escrit per a d’altres artistes.

L'endemà diumenge dia 19, els Spanish Brass oferiran un concert per a públic familiar. El quintet de metalls interpretarà un repertori que va des de Bach fins a Lutoslawski, passant per Mancini, Nino Rota i Waller, entre d’altres.

La Flyhard Produccions, amb 'La Pell fina', tancarà la programació el 25 de novembre. Una obra que parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per sentir. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la?

Una novetat important en la programació d’aquesta tardor seran les funcions accessibles en dos dels espectacles, 'Fitzroy' i 'Cost de vida', en els quals es comptarà amb servei de subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat amb auriculars.

En aquesta nova programació seguirà activa la promoció «Temporada 3.0», pensada per a persones joves d'entre 15 i 30 anys, empadronades al Vendrell, que podran obtenir les entrades per l'import de 3 € (al web www.temporada.cat podran aplicar el codi promocional T3)

Per a la resta de públic s'ofereixen descomptes per a les persones que volen comprar entrades per a més d'un espectacle. Són els abonaments +3 (30% descompte al comprar de 3 a 5 espectacles), l'abonament total (6 espectacles amb un 35% de descompte), i l'abonament jove (50% de descompte per a menors de 25 anys, per a la compra de 3 o més espectacles).

Les entrades estan numerades i es posen a la venda el proper divendres 22 de setembre, a partir de les 10 del matí a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, el mateix dia, a la recepció de l'EMMPAC, i tots els divendres no festius, de 10 h a 13 h, o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Per a més informació poden adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat©2019 Ajuntament del Vendrell