El Vendrell, 31 d’agost de 2023

Es constitueix el Consell d’Administració de la companyia Aigües del Vendrell, SA per al nou mandat

La Junta General d’accionistes (51% Ajuntament – 49% Aqualia) nomenarà en breu els membres del nou Consell d’administració que comptarà amb la presència. a més del Govern municipal del Vendrell, del principal partit de l’oposició: Som Poble-ERC.

En paraules del regidor d’Aigües, Alfons Herrera, “entenem que per a la gestió de l’empresa d’aigua, com a servei públic bàsic i estratègic per l’esdevenir del municipi és convenient que hi participi el principal grup de l’oposició Som Poble-ERC.”

D’aquesta manera, ha aprofitat per anunciar que aquest grup, SP-ERC, ha acceptat formar part del Consell d’Administració d’Aigües del Vendrell.

Herrera explica que “creiem sincerament que serà positiu incorporar la visió d’aquest grup municipal, especialment en els moments actuals de sequera, alhora que reforcem l’esperit de transparència i col·laboració per part del govern del Vendrell.”

El regidor d’Aigües ha agraït “la predisposició tant del cap de l’oposició com del seu grup per assolir el compromís de col·laboració amb l’equip de govern en la gestió de l’empresa Aigües del Vendrell SA”.

Per finalitzar, Alfons Herrera ha conclòs que “obrim una nova etapa al capdavant de l’empresa d’aigües que demostra el compromís dels dos grups municipals d’assolir acords importants pel bé del municipi”.©2019 Ajuntament del Vendrell